Δεν θα φαντάζεσαι το πώς έχει… μεταμορφωθεί αγαπημένη παρουσιάστρια του Alpha!

Δεν θα φαντάζεσαι το πώς έχει… μεταμορφωθεί αγαπημένη παρουσιάστρια του Alpha! | tlife.gr

Δύο χωριά που τα χωρίζει χρόνια άσβεστο μίσος.

Δύο ποδοσφαιρικές ομάδες.
Ένα τεράστιο έπαθλο!
Όλα παίζονται αυτήν τη σεζόν!
Ραχούλα: Ένα χωριό με ιστορία, χωρίς λεφτά και με μια ομάδα που έχει ψυχή.
Παραδείσι: Ένα χωριό που έχει λεφτά. Τίποτε άλλο.
Απόψε στο 14ο επεισόδιο, ο Ανέστης και η Γιώτα παίρνουν την Μπιρμπίλω στο Παραδείσι και προσπαθούν να κερδίσουν την εύνοιά της ώστε να της αποσπάσουν το κομμάτι του χάρτη που έχει.
Παράλληλα, η Μαργαρίτα εξομολογείται ένα μεγάλο μυστικό στον Παπαργύρη. Ο Καπερώνης αποφασίζει να συγκαλύψει τον Αγγελή και τη Λένα απέναντι στην Γιώτα, όχι όμως με το αζημίωτο.
Ο Μπάμπης συγκαλεί συμβούλιο με θέμα το ερχόμενο παιχνίδι του «Αστέρα», απέναντι στον «Κεραυνό». Φοβάται ότι ο Σκυρογιάννης και η Γιώτα θα στήσουν σκηνικό… τρόμου και θέλει να προφυλάξει την ομάδα.
Παίζουν: Δάνης Κατρανίδης,Υρώ Μανέ, Αντώνης Καρυστινός, Παναγιώτα Βλαντή, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Σταύρος Σβήγκος, Νίκη Βακάλη, Μέλπω Ζαρόκωστα, Γιώργος Γάλλος, Ηλίας Μουλάς, Ελένη Ουζουνίδου, Φωτεινή Ντεμίρη κ.α.

Σε ρόλο – έκπληξη θα δεις λατρεμένη απόψε, την επίσης λατρεμένη Κατερίνα Ζαρίφη! Η παρουσιάστρια του Alpha για ακόμα μία φορά δεν διστάζει να «τσαλακώσει» την εικόνα της και να μας χαρίσει μία απολαυστική ερμηνεία, με «όπλο» της φυσικά το μοναδικό τηλεοπτικό ταμπεραμέντο που διαθέτει!

READ more