4 tricks για να αλλάξεις τα μαλλιά σου χωρίς να κουρευτείς! Αρκεί να μας πεις πόσο είσαι!

΄Εχεις κουραστεί να βλέπεις τον εαυτό σου με το ίδιο look αλλά δεν έχεις πάρει την απόφαση για μια δραστική αλλαγή; Κι όμως, υπάρχει κι άλλη λύση! Είχες φανταστεί ποτέ ότι αρκεί να αλλάξεις την μεριά στην οποία κάνεις την χωρίστρα σου για να νιώσεις πιο όμορφη και ανανεωμένη; Ή ότι αν απλώσεις λίγη περισσότερη mousse θα έχεις το αποτέλεσμα που θες; Τέσσερις διάσημες stars γίνονται πηγή έμπνευσης για τα μάτια σου μόνο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις το ηλικιακό group στο οποίο ανήκεις!

Στα 20 όπως η Kristen Stewart

Παίξε με τα πιασίματα! Αν βαριέσαι την εικόνα του εαυτού σου με μαλλιά αφημένα κάτω, μπορείς απλώς να τα πιάσεις σε ένα χαλαρό σινιόν με χωρίστρα στο πλάι. Εξάλλου, δεν έχεις κάτι να κρύψεις από το πρόσωπό σου! Οι ατέλειες σε αυτή την ηλικία απλώς δεν υπάρχουν.

Στα 30 όπως η Reese Witherspoon

Aν έχεις αφέλειες παίξε μαζί τους! Αν τις αφήσεις κάτω, θα τονίσεις περισσότερο το βλέμμα σου και θα καλύψεις κάποιες ατέλειες που μπορεί να υπάρχουν, όπως για παράδειγμα τις ρυτίδες στο μεσόφρυο. Αν τις βάλεις ελαφρώς στο πλάι το look θα δείχνει πιο girly. Plus: δοκίμασε διάφορα αξεσουάρ και κυρίως τσιμπιδάκια μαλλιών σε όμορφα σχέδια. Απόφυγε τα στρας για το καλοκαίρι και κινήσου σε κάποια με έντονα χρώματα.

Στα 40 όπως η Jennifer Aniston

Κι εδώ η θέση της χωρίστρας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Η χωρίστρα στο κέντρο δείχνει πιο chic ενώ μια χαλαρή χωρίστρα στο πλάι με ελαφρύ κυματισμό στις άκρες των μαλλιών θα δώσει sexy χαρακτήρα στις εμφανίσεις σου.
Bonus tip: Μεγαλώνοντας προτίμησε να ανοίγεις το χρώμα σου, αν φυσικά δεν έχεις πολύ σκούρα επιδερμίδα. Με τους ανοιχτούς τόνους τα χαρακτηριστικά του προσώπου γλυκαίνουν, οι ρυτίδες είναι λιγότερο εμφανείς ενώ τυχόν λευκές τριχούλες δεν θα κάνουν έντονη αντίθεση με τα υπόλοιπα μαλλιά.

Στα 50 όπως η Michelle Obama

Ένα καρέ δείχνει πολύ chic σε αυτή την ηλικία αφού τονίζει την κομψή πλευρά του χαρακτήρα σου και αποποιείται οτιδήποτε girly, όπως εξάλλου πρέπει να είναι. Κι αν νομίζεις ότι τα περιθώρια πειραματισμού με ένα τέτοιο χτένισμα είναι ελάχιστα, ξανασκέψου το! Αρκεί ελάχιστη mousse για όγκο και αρκερός όγκος για να δημιουργήσεις ενδιαφέροντα σπασίματα που θα κάνουν το χτένισμά σου πιο επίσημο!

Read More

And More