Δεν θα το πιστέψεις πως εμφανίστηκε η Ελεν ΝτεΤζένερις στην εκπομπή της μαζί με την Τζένιφερ Ανιστον!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι της υποκλίνεται όλος ο πλανήτης… Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ότι κι αν κάνει στη συνέχεια είναιη απόλυτη, global τηλεοπτική τάση… Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει χαρακτηριστεί ως μία τηλεοπτική προσωπικότητα0-φαινόμενο… Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι είναι η Ελεν ΝτεΤζένερις!

Διαθέτει απίστευτο ταλέντο, χιούμορ, μα πάνω απ ΄όλα φαντασία. Για ακόμα μία φορά ,λοιπόν, κατάφερε να στρέψει επάνω της όλα τα φώτα, έχοντας καλεσμένη στο πλατό της την λαμπερή Τζένιφερ Ανιστον! Και πιστέψτε με, έτσι την Τζένιφερ Ανιστον δεν την έχουμε ξανά δει! Η διάσημη ηθοποιός άφησε στο πλάι την σέξι εικόνα της, άφησε στο πλάι το… μοιραίο φιζίκ της και εμφανίστηκε στους δέκτες τόσο… αντι-σέξι, όσο ποτέ.

Την ίδια ώρα ,όμως, είχε καταφέρει να κερδίσει το παιχνίδιτων εντυπώσεων, αποδεικνύοντας πως πάνω απ ΄όλα έχει χιούμορ, ξέρει να αυτοσαρκάζεται και δεν την νοιάζει η ίδια να είναι αυτή που να απομυθοποιεί την κινηματογραφική της εικόνα.

Στην προκειμένη περίπτωση, η ΝτεΤζένερις εμπνεόμενη από μία σκηνή που συμπεριλαμβάνεται στη νέα ταινία της Τζένιφερ Άνιστον “On Ice Christmas Party” κατά την οποία χορεύουν δύο τεράστιοι, σχεδόν σούμο χιονάνθρωποι σε πίστα, σκέφτηκε να μεταφέρει την πλάκα στο πλατό της.

Φόρεσαν ,λοιπόν, μαζί με τη διάσημη ηθοποιότα τεράστια, φουσκωτά κοστούμια και προσπάθησαν σε συγκεκριμένο χρόνο να κάνουν…συγκεκριμένες κινήσεις, κάπως άβολες δεδομένης της φορεσιάς τους! Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ξεκαρδιστικό…

Read More

And More