Δες αν είσαι ανάμεσα στους 40 τυχερούς που θα βρεθούν στην πρεμιέρα του Άη Βασίλη Τζούνιορ!

Το TLIFE σε συνεργασία με τα Village Cinemas σε βάζει για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων και σου έδωσε την ευκαιρία να μπεις στην κλήρωση για τις 40 διπλές προσκλήσεις που θα σε στείλουν μαζί με το παιδί σου ή την φίλη σου στην πρεμιέρα της ταινίας Άη Βασίλης Τζούνιορ.

Σήμερα θα δεις και τους υπόλοιπους 20 τυχερούς και αν θα βρεθείς την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στο Mall και ώρα 12:00, στην πρεμιέρα της ταινίας. Όλοι γινόμαστε παιδιά – μαζί με τα παιδιά – και σώζουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα που θα βρεις στο τέλος του άρθρου! Θα πρέπει να πείτε τα ονόματά σας στο Village!

Οι 40 τυχεροί είναι:

ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΣΑΡΑΦΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΒΟΡΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΕΛΕΝΗ ΡΗΓΑΝΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ
ΣΟΦΙΑ ΧΕΤΖΑΚΗ
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΜΠΑΓΙΩΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΤΟΥΛΑ
ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΙΣΙΔΩΡΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΡΩΝΙΟΥ
ΧΑΣΑΠΗ ΠΕΝΝΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΙΟΥΓΚΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΜΑΣΟΥΡΑ
ΣΑΚΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΚΟΝΔΥΛΗ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΝΙΑΣ
ΣΟΦΙΑ ΠΑΤΣΗ
ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΛΑΟΥΤΑΤΖΗ ΣΩΤΗΡΙΑ
ΚΥΡΙΑΖΗ ΕΝΕΡΙΕΤΑ
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΟΥΤΣΟΓΕΩΡΓΟΣ
ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΜΗΝΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΑ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΥΡΟΥ ΜΑΤΟΥΛΑ
ΜΑΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΠΟΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΡΙΡΗ
ΜΑΡΜΑΚΕΘΙΑΝΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΜΟΥΖΟΥΡΕΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΕΝΤΖΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΜΠΑΣΑΝΤΗ
ΣΥΛΑΪΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ
ΑΡΕΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο νέος Άγιος Βασίλης είναι o 7χρονος Νίκολας! Δυο μέρες πριν από τη μεγάλη βραδιά, θα πρέπει να λύσει ένα δύσκολο πρόβλημα: η μαγεία των Χριστουγέννων φαίνεται να εξαφανίζεται από τον κόσμο και δυστυχώς φταίει ο ίδιος ο Νίκολας. Ενώ πιστεύει πως πρέπει να συμπεριφερθεί ως ενήλικος στις νέες του αρμοδιότητες, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ενισχύει την εξάπλωση της ασθένειας ‘’θέλω-να- μεγαλώσω-πριν-της-ώρας μου’’.

Το Συμβούλιο των Συνταξιούχων Άγιο-Βασίληδων θα αναγκαστεί να τον απαλλάξει από τα καθήκοντα του και να αναθέσει τη δουλειά σε κάποιον πιο έμπειρο, ώστε να προλάβουν να μοιραστούν τα δώρα στην ώρα τους. Για να ξανακερδίσει τη δουλειά του, ο Νίκολας θα πρέπει να ξαναβρεί τη χαμένη του αθωότητα, τη φρεσκάδα και την ανεμελιά της παιδικής του ηλικίας.

Δες το τρέιλερ

module

Read More

And More