Δες ποιοι είναι οι πιο ισχυροί της showbiz!

Τη στιγμή που η οικονομική κρίση ταλαιπωρεί ολόκληρο τον πλανήτη, υπάρχουν κάποιοι που φαίνεται πως δεν πρόκειται να πεινάσουν ποτέ. Κι αυτό γιατί η περιουσία τους ανέρχεται σε πολλα εκατομμύρια δολάρια.

Η μεγάλη λίστα με τα 100 χρυσά ονόματα της showbiz δημοσιεύτηκε από το περιοδικό Forbes και δείχνει πως πλούσιοι υπάρχουν σε όλους τους τομείς. Ανάμεσα στους ισχυρούς celebrities βρίσκονται τραγουδιστές ηθοποιούς, παρουσιαστές, σκηνοθέτες, μοντέλα και ποδοσφαιριστές.

Δες όμως, ποιοι ανήκουν στις πρώτες δέκα θέσεις για να πάρεις μια γεύση:

Στην πρώτη θέση είναι η παρουσιάστρια Oprah Winfrey, της οποίας η περιουσία αγγίζει τα 315 εκατομ. δολάρια και είναι μια από τις διασημότερες προσωπικότητες σε όλο τον κόσμο.

Στη δεύτερη θέση είναι η Beyonce, η οποία έβγαλε 87 εκατομμύρια δολάρια σε μόλις έναν χρόνο από την παγκόσμια περιοδεία της.

Ο τρίτος πιο δυνατός celebrity του Χόλυγουντ είναι ο γνωστός σκηνοθέτης James Cameron.

Η Lady Gaga δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα, καθώς τα διαθέτει όλα: χρήμα, δόξα και μεγάλη απήχηση στο ευρύ κοινό. Τα video της σημειώνουν τεράστια επιτυχία στο διαδίκτυο, ενώ οι εκκεντρικές της εμφανίσεις μαγνητίζουν τους θαυμαστές της.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο Tiger Woods και στην έκτη η Britney Spears

Στην έβδομη θέση είναι οι U2, οι οποίοι είχαν τεράστια επιτυχία στην παγκόσμια περιοδεία τους, που τους έφερε 311 εκατομμύρια δολάρια και σε κάθε στάση της περιοδείας τους, μαζεύουν από 10 εκατομμύρια!

Λίγο πιο κάτω στην όγδοη θέση βρίσκεται η Sandra Bullock, η οποία βρέθηκε στο κέντρο της προσοχής τόσο για τον χωρισμό της με τον Jesse James , όσο και για το “καυτό” φιλί που έδωσε στη Johansson στα MTV Movie Awards!

Στη θέση εννιά βρίσκεται ο Johnny Depp, που ετοιμάζεται να βγάλει τη νέα ταινία με την Angelina Jolie.

Τέλος, τη δέκατη θέση έχει η βασίλισσα της ποπ Madonna, η οποία έκανε την 4η μεγαλύτερη tour το 2009 βγάζοντας 6 εκατομμύρια κάθε βράδυ και 138 συνολικά. Η Madonna που ασχολείται και με το χώρο της μόδας, έχει δει τον τελευταίο καιρό τις μετοχές της να ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο.

Read More

And More