Δες πως είναι σήμερα η 24χρονη Αρετή Κετιμέ!

Δες πως είναι σήμερα η 24χρονη Αρετή Κετιμέ! | tlife.gr

Η Αρετή Κετιμέ κατάφερε να γίνει γνωστή από πολύ μικρή ηλικία. Το ταλέντο της στο σαντούρι και το τραγούδι δεν θα μπορούσε παρά να την κάνει να ξεχωρίσει ανάμεσα από τα άλλα κοριτσάκια. Σήμερα, είναι μόλις 24 ετών έχει καταφέρει να κάνει μια αξιοζήλευτη πορεία στο χώρο της μουσικής.

Κάποιες από τις σημαντικότερες στιγμές της

Το 2002 γνωρίστηκε με τον Γιώργο Νταλάρα και εμφανίστηκε στον Ζυγό με τον ίδιο, τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και την Μελίνα Ασλανίδου.

Το καλοκαίρι του 2002 τον ακολούθησε σε συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και συμμετείχε στο άλμπουμ του «Από Καρδιάς» τραγουδώντας το κομμάτι «Μαραίνομ΄ ο Καημένος».

Το 2003 συμμετείχε στην παράσταση «Αφιέρωμα στη Μικρά Ασία» μαζί με τους Γλυκερία, Γιώργο Νταλάρα και την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Μαγνησίας στο φεστιβάλ Αθηνών στο Ηρώδειο.

Τον Σεπτέμβριο του 2003 κυκλοφόρησε το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Tο τραγούδι της Αρετής» και παραγωγό τον Γιώργο Νταλάρα.

Το 2004 συμμετείχε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα.

Το καλοκαίρι του 2005 συμμετείχε στην παράσταση που ανέβασε ο Γιώργος Κιμούλης Οιδίπους Τύραννος. Στην παράσταση συμμετείχε ο Γιώργος Νταλάρας στο ρόλο του Κορυφαίου του Χορού ενώ τη μουσική επένδυση την είχε αναλάβει ο Goran Bregovic.

Η Αρετή Κετιμέ συνεχίζει να εμφανίζεται σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα όπου ερμηνεύει παραδοσιακά τραγούδια τραγουδώντας και παίζοντας σαντούρι.Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την συνάντησε στο Μουσικό Προαύλιο Badminton σε μια βραδιά με τραγούδια και χορούς του Πόντου.

src=/files/Image/NEWS/2013/SEPTEMVRIOS/12-09/ketime.jpg

Παραμένει πιστή στη μουσική που υπηρετεί ενώ δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου εμφανισιακά!

READ more