Δες πώς είναι σήμερα η “Ιουλία Γάτου” από τη σειρά “Λατρεμένοι μου γείτονες”! [pics]

Η Ελένη Τζώρτζη είναι μια από τις πιο ταλαντούχες κωμικές ηθοποιούς της τηλεόρασης και του θεάτρου. Έχει μια αξιόλογη πορεία στον χώρο της υποκριτικής με σταθμό στην καριέρα της το Mega, οπού και πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά “Λατρεμένοι μου γείτονες“, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2007 και ολοκληρώθηκε μετά από δύο χρόνια, συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2009. Εκεί υποδυόταν την “Ιουλία Γάτου“, την οικιακή βοηθό της οικογένειας της Πελαγίας και του Μπάμπη Μουστοξίδη (Άβα ΓαλανοπούλουΚώστας Κόκλας).

Εννέα χρόνια μετά το φινάλε της σειράς, η Ελένη Τζώρτζη δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό εαυτό της και την εικόνα της “Ιουλίας Γάτου“, που όλοι έχουμε στο μυαλό μας από τότε. Με εμφανή αλλαγή στα μαλλιά, αλλά και στο look της γενικότερα, είναι πραγματικά αγνώριστη. Ωστόσο, αυτό που δεν έχει αλλάξει πάνω της είναι η γλυκύτητα που εκπέμπει το πρόσωπό της.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο θέατρο Χυτήριο, οπού το βράδυ της Πέμπτης έκανε πρεμιέρα η παράσταση «Τι τραβάμε κι εμείς οι μάνες», στην οποία πρωταγωνιστεί. Χαμογελαστή κι ευδιάθετη βρέθηκε στο φουαγιέ και φωτογραφήθηκε με καλούς της φίλους και συναδέλφους που την τίμησαν με την παρουσία τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Ελένη Τζώρτζη-Κατερίνα Μανανεδάκη

Κάρμεν Ρουγγέρη-Ελένη Τζώρτζη-Σπύρος Μπιμπίλας

Ελένη Τζώρτζη-Μιχάλης Μαρίνος

Τζώρτζη-Μαρίνος-Δημητρίου-Πιττάτζης-Καρρά-Μπιμπίλας

Μπανταδάκης-Ζανίνου-Παναγοπούλου-Καρρά-Δημητρίου-Τζώρτζη

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Read More

And More