Δες πώς είναι σήμερα η «Νάνσυ» από το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»! [pics]

Περισσότερα από είκοσι χρόνια έχουν περάσει απ’ όταν την γνωρίσαμε από τις σειρές «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του» και «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». Στη μνήμη όλων φυσικά έχει μείνει ως «Νάνσυ» στη σειρά του ΑΝΤ1. Ο λόγος για την Μαρία Παπαλάμπρου που υποδύονταν την όμορφη χορεύτρια που ερωτεύτηκε ο «Μάκης», Γιώργος Παρτσαλάκης.

Σήμερα, η ηθοποιός είναι σχεδόν ίδια με τότε με τη μόνη διαφορά πως πλέον ασχολείται με τον κόσμο πίσω από τις κάμερες και την παραγωγή και όχι με την υποκριτική. Η Μαρία Παπαλάμπρου ζει στο Βερολίνο κατά κύριο λόγο τα τελευταία δέκα χρόνια ενώ έχει μία κόρη τη Φαίδρα, την οποία έχει αποκτήσει με τον Τάσο Αλεξόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο.

Μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε λόγω της απώλειας του συζύγου της, η Μαρία Παπαλάμπρου χαμογελά ξανά και στέκεται στα πόδια της για χάρη που παιδιού της. Η ίδια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και κάνει σπάνια κοσμικές εμφανίσεις.

Πριν μερικές μέρες, ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός της εντόπισε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου έδωσε το “παρών” στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ο Χορός της Φωτιάς“. Φανερά ανανεωμένη, με black & white look, πόζαρε στον φακό και μας έκανε να θυμηθούμε ξανά τις παλιές εκείνες εποχές της τηλεόρασης.

Ντίνα Κωστοπούλου-Μαρία Παπαλάμπρου

Μαρία Παπαλάμπρου-Ιώαννα Παππά-Χριστίνα Πολίτη

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More