Δες πώς είναι σήμερα η Νάνσυ Στεργιοπούλου από τις Hi-5! [pics]

Με μια φίλη από τα παλιά έκανε… reunion, το βράδυ της Πέμπτης, η Shaya.

Η τραγουδίστρια συναντήθηκε, μετά από αρκετό καιρό, με τη Νάνσυ Στεργιοπούλου, με την οποία συνεργάστηκαν στις Hi-5, το πρώτο γυναικείο ελληνικό ποπ συγκρότημα που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στις αρχές του 2000.

Τα πέντε κορίτσια που αναδείχθηκαν μέσα από το μουσικό διαγωνισμό «Popstars» του Mega, μέσα σε δύο χρόνια κυκλοφόρησαν ένα single και τρία ολοκληρωμένα albums, αφού πρώτα άλλαξαν ριζικά την εικόνα τους με τη βοήθεια έμπειρων μακιγιέρ, κομμωτών και στυλιστών. Η επιτυχία που είχαν στο ξεκίνημά τους στις νεαρές κυρίως ηλικίες ήταν πρωτόγνωρη, με αποτέλεσμα πολλοί να κάνουν λόγο για φαινόμενο, όχι τόσο καλλιτεχνικό, όσο τηλεοπτικό. Το 2005, ωστόσο, διαλύθηκαν, με το κοινό να μη μαθαίνει ποτέ τον πραγματικό λόγο. Άλλοι έκαναν λόγο για «μετακόμιση» της δισκογραφικής τους εταιρείας στο εξωτερικό, ενώ κάποιοι άλλοι υποστήριξαν πως ο χρόνος τους απλά… έληξε.

Η καθεμία ακολούθησε τον δικό της δρόμο, με τις περισσότερες να φροντίζουν να μας ενημερώνουν για την καθημερινότητά τους σήμερα μέσα από τα social media. Η 19χρονη τότε Νάνσυ, ωστόσο, δεν έχει ούτε Facebook, αλλά ούτε και Instagram, καθώς προτιμά να απέχει τελείως από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη όταν την είδαμε να ποζάρει δίπλα στη Shaya.

Όπως θα διαπιστώσεις, η 36χρονη σήμερα γυναίκα παραμένει εξίσου όμορφη και γοητευτική με τότε που την πρωτογνωρίσαμε.

Read More

And More