Δες πώς είναι σήμερα η νταντά του Αλέξαδρου Θεοτοκάτου από το “Άκρως Οικογενειακόν”! (pic)

Το “Άκρως Οικογενειακόν” είναι μια από τις οικογενειακές κωμικές τηλεοπτικές σειρές που άφησαν εποχή. Γράφτηκε από τους Πάνο Αμαραντίδη και Ρένα Ρίγγα, σκηνοθετήθηκε από τον Ανδρέα Μορφονιό και προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 τις σεζόν 2001-2003. Από τότε έχει επαναπροβληθεί πολλές φορές, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ένας από τους guest ρόλους λατρέψαμε ήταν αυτός της πόντιας νταντάς του Αλέξανδρου Θεοτοκάτου (Γιάννης Μπέζος). Την υποδύθηκε η Όλγα Δαλέντζα, μια πολύ συμπαθητική και γλυκιά παρουσία. Η ηθοποιός έχει κάνει ελάχιστες τηλεοπτικές δουλειές, ενώ κρατάει την ζωή της μακριά από τα media.

Τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός βρίσκεται στο Γηροκομείο Πειραιώς και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος είναι καλός της φίλος, την επισκέφθηκε πρόσφατα, πέρασε χρόνο μαζί της, ενώ οι δυο τους έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία. Έτσι, λοιπόν, είχαμε όλοι την ευκαιρία να δουν πώς είναι σήμερα η ταλαντούχα ηθοποιός.

«Η αγαπημένη μου ηθοποιός κ από τις πρώτες που έκανε μια από τις μάνες μου Όλγα Δαλεντζα κ μεγάλη αγωνίστρια στο ΣΕΗ σε άλλες εποχές από σήμερα φιλοξενείται στον ωραίο χώρο του Γηροκομείου Πειραιώς με πολλή αγάπη… Το ΤΑΣΕΗ κι εγώ προσωπικά είμαστε στο πλευρό της», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More