Δες πώς έντυσε τον γιο της η Reese Witherspoon στην βροχή!

Μπορεί οι stars του Λος Άντζελες να μην είναι συνηθισμένοι στη βροχή και σε αυτόν τον καιρό, αλλά η Reese Witherspoon και ο σύζυγός της, Jim Toth, φαίνεται πως ήταν απόλυτα προετοιμασμένοι!

Ο φακός των παπαράτσι, συνέλαβε τους δυο τους μαζί με τον μόλις δύο ετών γιο τους, Tennessee Toth, να απολαμβάνουν μια βόλτα στην βροχή. Όμως, αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο μικρούλης! Δες και θα καταλάβεις γιατί!

/

Ο μόλις δύο ετών γιος της αγαπημένης 38χρονης ηθοποιού φορούσε κόκκινα αθλητικά παπούτσια, κόκκινο T-shirt και αδιάβροχο παντελόνι και μπουφάν σε κίτρινο χρώμα. Μάλιστα, τα ξένα μέσα σχολίασαν ότι το διάσημο ζευγάρι εμπνεύστηκε το look του μικρού από τους… ψαράδες!

Αλλά και η μαμά και ο μπαμπάς φαίνεται ότι ήταν απόλυτα προετοιμασμένοι γι’ αυτή τους την βροχερή βόλτα την οποία απόλαυσαν και οι τρεις μαζί!

Πάντως, οι τρεις τους δείχνουν μια πολύ δεμένη και ευτυχισμένη οικογένεια, ενώ πρόσφατα η Reese που κέρδισε και Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στην ταινία Wild μίλησε στην Ellen DeGeneres για το πόσο υποστηρικτικός είναι ο σύζυγός της: “Σε ότι έχει να κάνει με την δουλειά μου, μου λέει πάντα πόσο καλή είμαι και πόσο την θαυμάζει. Νιώθω ευλογημένη που τον έχω στην ζωή μου!”.

Read More

And More