Αννίτα Ναθαναήλ: Ποια είναι τα αγαπημένα της προϊόντα; Ποια τα μυστικά ομορφιάς της;

Κάποιοι κακοπροαίρετοι μπορεί να της χρεώσουν διάφορα (η συμμετοχή της στις Real Housewives of Athens είχε ουκ ολίγα σχόλια!)… Ένα, όμως, πράγμα δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς στην Αννίτα Ναθαναήλ: ότι είναι πολύ όμορφη! Θέλεις να μάθεις ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της; Ποια προϊόντα χρησιμοποιεί; Την ρωτήσαμε εμείς για όλα!

Ποια είναι τα αγαπημένα σου προϊόντα περιποίησης δέρματος;
Δεν κολλάω σε μία εταιρία και μία μάρκα, απλά χρησιμοποιώ αρκετά προϊόντα της Οriflame. Από κρέμες χρησιμοποιώ αυτές που μου φτιάχνει η δερματολόγος μου.

Υπάρχει κάποιο lipgloss και mascara που χρησιμοποιείς περισσότερο;
Lipgloss χρησιμοποιώ της MAC σε πιο μπεζ αποχρώσεις. Προτιμώ να χρησιμοποιώ βλεφαρίδες τουφάκια κοντά και βάζω σε όλο το μήκος εκτός από την εσωτερική γωνία γιατί κάνει το βλέμμα πιο έντονο.

Έχεις κάποιο signature άρωμα;
Ναι. Τα τελευταία 20 χρόνια το Angel του Migler που είχα κάνει παρουσίαση το ’93 όταν ήρθε στην ελλάδα και από τότε δεν το αποχωρίστηκα ποτέ.

Τι δεν λείπει ποτέ από την τσάντα σου;
Concealer Erre Due High Cover no 32 που είναι υπέροχο και μπεζ Μaster Τouch της Max Factor και της Oriflame. Δεν αποχωρίζομαι ποτέ τα concealer μου. Γενικά, τα concealer τα έχω πάντα μαζί μου και βέβαια πολλά κραγιόν από διάφορες μάρκες αν και το αγαπημένο μου είναι το Subtle Peach της Oriflame κι ένα ακόμα της Helena Rubinstein.

Σε μια bad hair day τι κάνεις;
Δεν υπάρχουν γιατί είμαι η perfect hair stylist! Δεν έχω κομμωτή και μακιγέρ προτιμώ να τα κάνω μόνη μου γιατί εξασκούμαι κιόλας και γενικά προτιμώ να με φροντίζω εγώ. Στο κομμωτήριο θα πάω μόνο για ανταύγιες.

Τι κάνεις στο πρόσωπό σου για να διατηρείς τη φρεσκάδα σου;
Για όμορφο πρόσωπο έχω τις δερματολόγους μου που πίνω νερό στο όνομά τους! Με το fractional laser υπάρχει πλήρης αναζωογόνηση στην επιδερμίδα χωρίς να αφήνει έντονες κοκκινίλες. Έχει απλά ένα ανεπαίσθητο κοκκίνισμα το οποίο είναι σαν να γύρισα από διακοπές σε βουνό όπου και έκανα σκι! Επίσης, κάνω καλή διατροφή γιατί ό,τι τρώμε βγαίνει στο δέρμα και καλό ύπνο.

Αν πρέπει να είσαι έτοιμη σε 15 λεπτά ποιο τρικ θα κάνεις για να προλάβεις;
Για μένα είναι κάτι πολύ εύκολο γιατί το πρωί που πρέπει να πάω και τα παιδιά είμαι έτοιμη σε 5 λεπτά. Γίνονται πλέον ρομποτικά όλες οι κινήσεις. Χρησιμοποιώ ελάχιστο makeup και όχι πάντα, απλά αυτήν την περίοδο λόγω του laser που έκανα στο πρόσωπό μου χρησιμοποιώ συχνά για να προστατεύω το δέρμα μου.

Τέλος, θα ήθελα να μου πεις κάποιο makeup tip που πάντα ακολουθείς;
Ξεβάφομαι πάντα πολύ καλά το βράδυ, πάρα πολύ καλά. Ξεβάφομαι με μια λοσιόν της Οriflame και με κρέμες που μου έχει δώσει η δερματολόγος μου.

Της Χριστίνας Αλιώτη

Read More

And More