Δες την κούκλα Δούκισσα Νομικού στις οντισιόν του “So you think you can dance”!

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά στον ΑΝΤ1 η προετοιμασία του “So you think, you can dance”! Το γνωστό στους περισσότερους από εμάς σόου (είχε παίξει το 2007 στο Mega και είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία), βρίσκεται καθ΄οδόν προς τους δέκτες μας και οι πάντες στο κανάλι του Αμαρουσίου τρέχουν, για να είναι όλα φροντισμένα στην εντέλεια, μέχρι την ημέρα της πρεμιέρας.

Αυτή την στιγμή όλο το βάρος έχει δοθεί στα casting που πραγματοποιούνται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στη σχολή του Θοδωρή Πανά, ενώ οι ακροάσεις της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Η λαμπερή Δούκισσα Νομικού είναι η οικοδέσποινα του νέου “Dance” και είναι τόσο ενθουσιασμένη γι ΄αυτό το νέο τηλεοπτικό βήμα που ετοιμάζεται να κάνει, που φροντίζει να παρακολουθεί στενά την όλη διαδικασία της προετοιμασίας του σόου, αν κι εκείνη για την ώρα δεν εμπλέκεται πουθενά.

Μάλιστα, χθες φρόντισε να περάσει από την σχολή χορού και να παρακολουθήσει για αρκετή ώρα το casting. Τι της έκανε εντύπωση; Το πάθος και ο ενθουσιασμός που είχαν τα παιδιά που έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή και να περάσουν από την διαδικασία των ακροάσεων, στην προσπάθειά τους να… αγγίξουν το όνειρό τους. Στην προσπάθειά τους να καταφέρουν να ζήσουν στον υπέρτατο βαθμό την μαγεία του χορού.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν φτάσει σχεδόν τις 5.000 χιλιάδες, ενώ οι άνθρωποι της παραγωγής που φορντίζουν και επιβλέπουν τα pre-casting, εξετάζουν πάνω από 150 άτομα την μέρα!

Το “Dance” σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω θα ξεκινήσει πιθανότατα στις 20 Απριλίου, με τις οντισιόν να προηγούνται των live. Τα live αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα στους δέκτες μας, στις 12 Μαίου.

Read More

And More