Δες το backstage του τελικού της Eurovision!

Δες το backstage του τελικού της Eurovision! | tlife.gr

Παρασκήνια την βραδιά του τελικού της Γιουροβίζιον, σημαίνει green room. Τι έκανε η ελληνική αποστολή και ο Γιώργος Αλκαίος μετά την εμφάνιση τους επί σκηνής;

Όπως βλέπετε και εσείς ήπιαν σαμπάνια και γιόρτασαν με το παραπάνω την μεγάλη αυτή γιορτή που ακούει στο όνομα Γιουροβίζιον. Το τελικό αποτέλεσμα δεν φαίνεται να πτοήσε κανέναν.

Με το σήμα της νίκης, ποζάρουν οι χορευτές την ώρα που ο Γ. Αλκαίος δίνει συνέντευξη κατά την διάρκεια των πρώτων αποτελεσμάτων που μας είχαν στην κορυφή. Από την πλευρά της η Ρίκα Βαγιάνη πανηγύριζε, αλλά σε άλλο χώρο του σταδίου.

Πολύ διακριτική ήταν η παρουσία της Lena, της νικήτριας της Γιουροβίζιον. Ήταν απομονωμένη στο καμαρίνι της και άνδρες της προσωπικής της ασφάλειας δεν άφηναν κανέναν να περάσει.

Ένα καλό ζέσταμα λίγο πριν βγούμε στην σκηνή. H αγωνία, η ελπίδα για την πρωτειά, η χαρά και συνάμα το άγχος, διαμορφώνουν ένα ιδιαίτερο κλίμα στα παρασκήνια. Εδώ βλέπεις την είσοδο των backstage όπου ο ενθουσιασμός και τα σφιγμένα στομάχια έχουν την τιμητική τους.

Ο εκπρόσωπος της Κύπρου κοιτά αποσβωλομένος τον φωτογραφικό φακό.

Οι φούξια εκκεντρικοί Ισπανοί ποζάρουν

Ο εκπρόσωπος της Σερβίας με το πολυσυζητημένο hairstyling

Διάβασε εδώ τα όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες και τα έμαθε αποκλειστικά το Tlife.

READ more