Δες το βίντεο για να μάθεις τι καιρό θα κάνει!

Ηλιόλουστο το Σάββατο, ότι πρέπει για χειμωνιάτικες βόλτες! Δες το βίντο για να μάθεις τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ηγμέρες

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός ενώ παγετός θα επικρατήσει τις πρωινές ώρες στα βόρεια κυρίως ηπειρωτικά.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί στο Θερμαϊκό 5 με 6 μποφόρ που γρήγορα θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νότιους μέχρι 4 μποφόρ στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -04 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι 3 με 5 και βαθμιαία νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου ενώ στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη και θα σημειωθεί το πρωί το πρωί τοπικά παγετός.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις το πρωί στις Σποράδες και την Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση ενώ από το βράδυ θα γίνουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 17 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη και θα σημειωθεί το πρωί τοπικά παγετός.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις το πρωί κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 με γρήγορη εξασθένηση και από το βράδυ νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση το απόγευμα ενώ η θερμοκρασία θα είναι από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Γενικά αίθριος ο καιρός με τους ανέμους να είναι αρχικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα γίνουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και οι άνεμοι πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 00 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Δες βίντεο με την τετραήμερη πρόγνωση

Read More

And More