Δες τον Σάκη Ρουβά σε ρόλο… ποδοσφαιριστή! Video

Ο Σάκης Ρουβάς έχει βαλθεί να μας… τρελάνει με το ταλέντο του στον αθλητισμό. Αφού αποφάσισε να συμμετέχει φέτος σε διεθνές τουρνουά γκολφ που θα διεξαχθεί στο Costa Navarino, αποφάσισε να μας δείξει το ταλέντο του και στην στρογγυλή θεά. Και ναι, τα καταφέρνει πραγματικά και στο ποδόσφαιρο.

Η ενασχόληση άλλωστε του τραγουδιστή με τον αθλητισμό άρχισε από πολύ νωρίς στην ζωή του και η αγάπη του για αυτόν δεν σταμάτησε ποτέ. Αυτή τη φορά συνδύασε την αγάπη του για τον αθλητισμό με την θέληση του για προσφορά καθώς στο πλαίσιο του 10th Aegean Airlines ProAm, του τουρνουά γκολφ όπου συμμετέχει, διοργανώθηκε ένα event που συνδύασε το γκολφ με το ποδόσφαιρο με σκοπό την ενίσχυδη του Συλλόγου Ελπίδας και “Όραμα Ελπίδας”.

Warming up @sakisrouvas #aegeanProAm15 #footgolfevent #elpidaGolfathlon #teamSakis #oramaElpidas #supportElpidaAssociation

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Konstantinos Kafiris (@kkafiris) στις

Σήμερα επιπλέον στον ίδιο χώρο ο Σάκης Ρουβάς παρέλαβε τιμητική διάκριση για την φιλανθρωπική του προσφορά. Ο γνωστός καλλιτέχνης έστειλε το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα μέσω Instagram.

Περήφανος για τη συμμετοχή μου στο 10ο Διεθνές Τουρνουά Golf @aegeanairlines ProAm στο @costanavarino και την ομάδα μου “Elpida GolfAthlon”: τον Πήτερ Πάππας, τη Ρένα Παπαδοπούλου, τον Pro μας Γιώργο Διάκου. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κο. Θεόδωρο Βασιλάκη για την τιμητική διάκριση και την ουσιαστική υποστήριξη στο Σύλλογο “Ελπίδα” και στο “Όραμα Ελπίδας”. Proud for my participation at the 10th International Golf Tournament Aegean Airlines ProAm at the Costa Navarino and my team “Elpida GolfAthlon”: Peter Pappas, Rena Papadopoulou and our Pro George Diakou. Special thanks to Mr. Theodore Vassilakis for the honorary distinction and substantial support to the “Elpida” Association and “Vision of Elpida”. #aegeanProAm15 #elpidaGolfathlon #teamSakis #oramaElpidas #vision #golfathlon #costanavarino #greece #support

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Read More

And More