Δες τους νικητές που κέρδισαν τα 5 γεύματα στο γνωστό πολυχώρο ”Άγκυρα!”!

Ο πολυχώρος ”Άγκυρα”, αποτελεί μια όαση στο κέντρο της Αθήνας. Είναι ένα πολιτιστικό στέκι της πρωτεύουσας, σ’ ένα νεοκλασικό κτίριο που περιλαμβάνει βιβλιοπωλείο, με διαμορφωμένη «παιδική γωνιά», το καφενείο της αυλής και την αίθουσα «Λέξεις και Νότες» στον πρώτο όροφο.

Κάθε μέρα από τις 9 το πρωί μέχρι το βράδυ μπορείς ν’ απολαύσεις ελληνικό καφέ ψημένο στη χόβολη, με γλυκό του κουταλιού, ποικιλίες τσαγιού, φρέσκους χυμούς αλλά και να γευματίσεις την ώρα του διαλείμματος από το χώρο εργασίας ή να χαλαρώσεις μετά τη δουλειά, πριν από την επιστροφή στο σπίτι ή τη βραδινή σου έξοδο.

Στην αυλή του πολυχώρου αυτού, μπορείς επίσης, να ταξιδέψεις, διαβάζοντας τ’ αγαπημένα σου βιβλία, που αν θελήσεις, μπορείς να δανειστείς από την βιβλιοθήκη ή να τα αγοράσεις από το βιβλιοπωλείο που υπάρχει εκεί.

Kάθε Σάββατο, στις 11:30 το πρωί, τα παιδιά αποκτούν το δικό τους στέκι. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι μικροί και νεαροί φίλοι, θα μπορούν να συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα εντελώς δωρεάν. Επίσης στις 12:30 σειρά έχει η θεατρική παράσταση.

Τα παιδιά µπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση, µε πλούσιο περιεχόµενο σε µηνύµατα και αξίες ζωής. Oι γονείς μπορούν την ώρα που τα παιδιά τους συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, να απολαύσουν τον καφέ τους ή ένα ελαφρύ φαγητό συντροφιά με φίλους ή άλλους γονείς, στο καφενείο της αυλής, ή να διαλέξουν βιβλία για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Το TLIFE λοιπόν, δίνει την ευκαιρία σε 5 τυχερά ζευγάρια να κερδίσουν ένα ελαφρύ γεύμα (φρέσκια σαλάτα της αρεσκείας σας, πίτα και από 1 ποτήρι κρασί) στον ΑΓΚΥΡΑ – ΠΟΛΥΧΩΡΟ, που βρίσκεται Σόλωνος 124 και Εμμανουήλ Μπενάκη, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα…

Οι νικητές που θα μπορέσουν να απολαύσουν, ύστερα από την κλήρωση, το παραπάνω γεύμα είναι οι:

ΤΕΤΑ ΑΜΠΕΛΙΚΙΩΤΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΥΡΙΝΟΥ
ΣΩΤΗΡΙΑ – ΖΩΗ ΚΟΛΕΣΚΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΙΝΑΣ
ΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Επικοινώνηστε με τον πολυχώρο για να κανονίσετε τις λεπτομέρειες…!
Καλά να περάσετε!

Τηλέφωνο: 210- 2693800

Read More

And More