Δεσμεύτηκε η περιουσία του Ρέμου για δύο χρόνια!

Μία απόφαση βόμβα ήρθε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η οποία απαγορεύει την μεταβολή της πριουσίας του Αντώνη Ρέμου, με αποτέλεσμα να δεσμεύονται και οι αμοιβές του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης που εκκρεμεί με τη Sony Music.

Γιατί του δεσμεύουν την περιουσία

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, η συγκεκριμένη εταιρεία που αποτελούσε το “σπίτι” του τραγουδιστή για δεκαπέντε χρόνια, αφού ήταν και αυτή που τον ανακάλυψε, τώρα διεκδικεί 1.000.000 ευρώ κι εκείνος αναγκάζεται να υποστεί όχι μόνο το “φρενάρισμα” όλων των οικονομικών συναλλαγών του εώς το 2012, αλλά και να μην μπορεί να μεταβιβάσει κανένα ακίνητο ή κινητό περιουσιακό του στοιχείο.

Η Sony τον κατηγορεί για αντισυμβατική συμπεριφορά και για μη εκτέλεση των υποχρεώσεών του, στις οποίες συμπεριλαμβανόταν η ηχογράφηση και κάποιων άλλων live εκδόσεων, γνωστών και ως best-of, καθώς και η παράδοση τριών ακόμη δίσκων. H συνεργασία Ρέμου-Sony έληξε το 2006. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα, ξεκίνησε ένας πόλεμος εξωδίκων ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η Sony να κάνει αίτηση στο Πρωτοδικείο για δέσμευση της περιουσίας του τραγουδιστή. Η Sony δικαιώθηκε κι έτσι με απόφασή του, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απαγόρευσε την μεταβολή της περιουσίας του Αντώνη Ρέμου. Αυτό για τον ίδιο σημαίνει επαγγελματικό «έμφραγμα», ιδίως σε αυτή την χρονική στιγμή που ξεκινά τις εμφανίσεις του με την Ελενα Παπαρίζου.

Η Υβόννη στο πλευρό του

Αν και από τότε που το πανέρμορφο μοντέλο είναι με τον Αντώνη Ρέμο, βλέπει πως υπάρχουν συνέχεια προβλήματα, στέκεται δίπλα του χωρίς καβγάδες κι εντάσεις. Ακόμα και τα σχέδια που ψιθυρίζονται τον τελευταίο καιρό βρίσκουν γόνιμο έδαφος στις στρατηγικές κινήσεις που πρόκειται να ακολουθήσει ο τραγουδιστής μπροστά του.

Τα έγγραφα ντοκουμέντα που παρουσίασε το περιοδικό Ciao

Read More

And More