Δεσμός: Δώστε αντικείμενα που δεν χρειάζεστε για καλό σκοπό!

Έχετε αγαθά που δεν χρειάζεστε και είναι σε καλή κατάσταση; Θέλετε να προσφέρετε υπηρεσίες;
Μπείτε στο www.desmosdirect.org για να τα προσφέρετε σε κοινωφελείς οργανισμούς που τα χρειάζονταi εύκολα και αποτελεσματικά με ένα μόνο κλικ!

Ο Δεσμός (www.desmos.org) κατασκεύασε ένα πολύτιμο ψηφιακό εργαλείο που θα αλλάξει ριζικά τη διαδικασία της προσφοράς για όλους, αφού «παντρεύει αυτόματα» αγαθά και υπηρεσίες που προσφέρουν ιδιώτες και εταιρείες με ανάγκες οργανισμών κοινωνικής ωφέλειας.

Εάν επιθυμείτε να προσφέρετε είδη σε πλεόνασμα (ενδεικτικά: τρόφιμα, είδη καθαριότητας, είδη προσωπικής υγιεινής, ηλεκτρονικό εξοπλισμό κ.ά.) που δεν τα χρειάζεστε πια, αλλά είναι σε καλή κατάσταση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα, ή εάν θέλετε να παρέχετε δωρεάν υπηρεσίες σε αυτούς που το έχουν ανάγκη, επισκεφθείτε το Desmos Direct (www.desmosdirect.org) για να δημιουργήσετε προφίλ και να αναρτήσετε την προσφορά σας!

Εάν είστε φορέας κοινωνικής ωφελείας, το Desmos Direct σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε το έργο σας και να αναρτήσετε ΟΛΕΣ σας τις ανάγκες με τον πιο εύκολο τρόπο ενώ το Desmos Direct αναλαμβάνει τα υπόλοιπα:

μόλις αντιστοιχίσει μια αναρτημένη ανάγκη με μια ανάλογη προφορά από ιδιώτη, εταιρεία ή και άλλο οργανισμό, το Desmos Direct ειδοποιεί αυτόματα δωρητή και φορέα για το επιτυχές ταίριασμα και κατευθύνει τα μέρη για την ολοκλήρωση της συναλλαγής!

Το Desmos Direct είναι ένα καινοτόμο online tool που παντρεύει αυτόματα τις ανάγκες κοινωφελών φορέων με την προσφορά ιδιωτών και εταιρειών: μέσα από το εύχρηστο προφίλ σας προσφέρετε ακόμα πιο εύκολα και αποτελεσματικά. Επισκεφθείτε σήμερα τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του Δεσμού στο www.desmosdirect.org και δείτε πώς η προσφορά σας μπορεί να πιάσει τόπο άμεσα και δημιουργικά!

To www.desmosdirect.org κατασκευάστηκε με την ευγενική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και του Katharina Turnauer Privatstiftung.

Read More

And More