Δέσποινα Καμπούρη: Η εξομολόγηση για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στα 16 της!

To «Question Sticker» έχει γίνει viral τον τελευταίο καιρό στο Instagram. Η επιλογή αυτή επιτρέπει στους χρήστες να θέτουν ερωτήσεις σε άλλους μέσω ενός αυτοκόλλητου. Η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία είναι λάτρης του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης, συμμετείχε για μια ακόμα φορά στο… παιχνίδι αυτό και απάντησε δημόσια σε πολλές από τις ερωτήσεις που της έκαναν οι διαδικτυακοί φίλοι της.

Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος ρωτήθηκε “Για ποιο πράγμα έχεις μετανιώσει πολύ;” και τότε δεν δίστασε να κάνει μια δημόσια εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά την απόπειρα σεξουαλικής παρενόχληση που δέχτηκε όταν ήταν μόλις 16 ετών.

Που δεν ξεμπρόστιασα έναν τύπο που προσπάθησε να με παρενοχλήσει όταν ήμουν 16 ετών. Ντράπηκα τόσο πολύ γι’ αυτό που συνέβη που απλώς έκλεισα το στόμα μου και εξαφανίστηκα. Μακάρι να είχα τότε το θάρρος και την αυτοπεποίθηση που έχω σήμερα! Αν είσαι πιτσιρικούλα και τυχαίνει να διαβάζεις αυτές τις γραμμές τώρα, να θυμάσαι: Μίλα! Η ντροπή είναι δική τους, όχι δική σου“, έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Δέσποινα Καμπούρη με την κίνησή της αυτή ενθάρρυνε τις γυναίκες να μιλήσουν αν ποτέ βρεθούν σε αυτή τη θέση.

Read More