Δέσποινα Καμπούρη: Παίζει snow volley στα Καλάβρυτα! [pics,vid]

Η Δέσποινα Καμπούρη περνάει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς όχι μόνο απολαμβάνει την επαγγελματική επιτυχία, αλλά βιώνει και στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη και τις δύο υπέροχες κόρες τους, Χριστίνα και Έλενα. Η γνωστή δημοσιογράφος, όμως, άφησε για λίγο την οικογένειά της και έκανε μια μικρή απόδραση ως τα Καλάβρυτα για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο.

Η γλυκιά Δέσποινα βρίσκεται από εχθές στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων για να παρακολουθήσει από κοντά – πάντα παρέα με τις φίλες της – στο 1ο Πανελλήνιο τουρνουά Snow Volley που διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο. Φυσικά, η γνωστή παρουσιάστρια, αφού ντύθηκε πολύ καλά για να αντέξει το κρύο, μπήκε στο χιονισμένο γήπεδο για να παίξει και εκείνη για πρώτη φορά βόλεϊ στο χιόνι!

Τον πρώτο της snow volley αγώνα έπαιξε, μάλιστα, με τις φίλες της και γνωστές παρουσιάστριες Εύα Αντωνοπούλου και Ευαγγελία Τσιορλίδα και όπως φαίνεται από το βίντεο που ανάρτησε στα social media… τα πήγε περίφημα!

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

https://www.instagram.com/p/BflDfWdnKAz/?taken-by=despinakampouri

Read More

And More