Δέσποινα Καμπούρη: Ποζάρει φορώντας τα αγαπημένα της γυαλιά και καθόλου μακιγιάζ!

Δέσποινα Καμπούρη: Ποζάρει φορώντας τα αγαπημένα της γυαλιά και καθόλου μακιγιάζ! | tlife.gr

Η Δέσποινα Καμπούρη έχει πολλές υποχρεώσεις στην καθημερινότητά της. Η ίδια βρίσκεται καθημερινά στο studio για να παρουσιάσει μαζί με τις Νόνη Δούνια, Έλενα Παπαβασιλείου και Σοφία Βογιατζάκη την εκπομπή «Γυναίκες», ενώ γυρίζοντας στο σπίτι γίνεται η αφοσιωμένη μαμά της μικρής Έλενας και ακολουθεί το δικό της πρόγραμμα μέχρι το βράδυ.

Δεν είναι παράξενο, λοιπόν, που οι νυχτερινές ώρες -όταν το σπίτι ησυχάζει και εκείνη ετοιμάζεται να ξαπλώσει- είναι οι αγαπημένες της παρουσιάστριας. Η Δέσποινα Καμπούρη ακολουθεί τότε την καθημερινή της ιεροτελεστία λίγο πριν κλείσει την ημέρα της χαλαρώνοντας ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Κι αυτή η ιεροτελεστία δεν διαφέρει απο εκείνη των περισσότερων γυναικών, αφού η Δέσποινα Καμπούρη πριν ξαπλώσει αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ από το πρόσωπό της και αντικαθιστά τους φακούς επαφής της με τα αγαπημένα της γυαλιά οράσεως.

Η όμορφη παρουσιάστρια πόζαρε χθες για μία selfie με αυτό ακριβώς το look. Σχολιάζοντας: «Η πιο όμορφη στιγμή της ημέρας… Καληνύχτα!» μοιράστηκε την φωτογραφία της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

https://instagram.com/p/0_F-VgyhSG/

READ more