Δέσποινα Καμπούρη: Ρομαντική απόδραση στη Μάνη με τον άντρα της ζωής της

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Μπορεί το Καλοκαίρι να ήταν αφιερωμένο στις κόρες τους, όπως και η κάθε ημέρα, ήρθε η ώρα όμως να περάσουν λίγο χρόνο οι δυο τους. Η Δέσποινα Κάμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης μετά τις διακοπές τους στην Τήνο, αποφάσισαν να περάσουν για ακόμα μια φορά μερικές στιγμές χαλάρωσης, διοργανώνοντας ένα ταξίδι στην Μάνη και συγκεκριμένα στο Καρδαμύλη.

Μετά τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένεια, η Δέσποινα έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στις μητρικές της υποχρεώσεις, καθώς και στην προσπάθεια να αποκτήσει τη σιλουέτα που είχε πάντα.

Η ίδια όμως από ότι φαίνεται κατάφερε να ξεκλέψει λίγο ελεύθερο και να απολαύσει λίγες στιγμές χαλάρωσης με το σύντροφό της, ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες στο instagram και ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους με την καθημερινότητά της!


Always go!

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Despina (@despinakampouri) στις

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164