Δέσποινα Καμπούρη: Στην παιδική χαρά με την μικρή της κόρη! [pics]

Τα κορίτσια της είναι η μεγάλη της αδυναμία και όχι άδικα. Ο λόγος για την Δέσποινα Καμπούρη που ζει στιγμές ευτυχίας στο πλευρό του συζύγου της Βαγγέλη Ταρασιάδη μαζί με τις δυο κόρες τους, την 6χρονη Έλενα (ή Ποκαχόντας, όπως την φωνάζουν χαϊδευτικά) και την μόλις 19 μηνών Χριστίνας τους.

Οι διάσημοι γονείς αφιερώνουν μάλιστα, καθημερινά πολύ χρόνο στα παιχνίδια με τα κορίτσια και στις βόλτες στην παιδική χαρά, αλλά και τους παιδότοπους που αγαπούν πολύ. Έτσι, και αυτές τις μέρες η Δέσποινα Καμπούρη, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, βρέθηκε με την μπέμπα της σε παιδική χαρά στη Γλυφάδα.

Μαμά και κόρη έπαιξαν για αρκετή ώρα και συναντήθηκαν με φίλες και αγαπημένα πρόσωπα, με την μικρή Χριστίνα να μην σταματά να χαμογελά. Μαζί τους, αυτήν τη φορά δεν βρέθηκε η μικρή Έλενα που έχει ξεκινήσει το σχολείο μετά τις γιορτές, αλλά και το πρόγραμμα με τις καθημερινές δραστηριότητές της.

Μάλιστα, πριν τρεις μέρες, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε και τα γενέθλιά της και γιόρτασε τα 36 της χρόνια μαζί με όλη την οικογένεια και τις φίλες της και δεν σταμάτησε να δέχεται αγκαλιές και φιλιά από τις κόρες της.

Δες φωτογραφίες από τη βόλτα με την Χριστίνα της:

Read More

And More