Δέσποινα Μοιραράκη – Γιάννης Κοντούλης: Πώς διατηρούν 10 χρόνια ζωντανό τον έρωτά τους

Η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Γιάννης Κοντούλης μετρούν 10 χρόνια σχέσης -τα 7 από αυτά παντρεμένοι- και παραμένουν full in love. Το ζευγάρι απολαμβάνει μία όμορφη καθημερινότητα και εκδηλώνει την αγάπη του ακόμα και όταν η απόσταση τους χωρίζει. Η γνωστής επιχειρηματίας, που έχει δηλώσει πως ο σύζυγός της είναι ο άντρας της ζωής της, έδειξε ακόμα μία φορά πόσο πολύ αγαπιούνται αλλά και πώς κρατούν ζωντανό τον έρωτά τους.

Η βασίλισσα των χαλιών μοιράστηκε μία φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους στην οποία φαίνεται η ανθοδέσμη που της έστειλε ο σύζυγός της ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Μπορεί η ίδια να βρίσκεται για δουλειές στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στην Αλβανία, αλλά ο Γιάννης της δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί για την ημέρα των ερωτευμένων. Τα λουλούδια συνόδευε ένα τρυφερό σημείωμα.

“10 χρόνια ! Αυτός ο Έρωτας καλά κρατεί…”, σημείωσε η Δέσποινα Μοιραράκη στη λεζάντα της φωτογραφίας προσθέτοντας πως ξύπνησε αγκαλιά με αυτό το μπουκέτο από κόκκινα τριαντάφυλλα. Οι εκπλήξεις, τα δώρα και οι εκδηλώσεις αγάπης δεν λείπουν ποτέ από το γάμο τους κι αυτός είναι ένας τρόπος για να διατηρούν άσβεστη τη φλόγα του έρωτα.

Η γνωστή επιχειρηματίας και ο πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2011 σε μία λαμπρή τελετή που δύσκολα κανείς θα ξεχάσει. Η Δέσποινα Μοιραράκη είχε φορέσει ένα εντυπωσιακό λευκό νυφικό που είχαν σχεδιάσει οι MIRO και στην εκκλησία την συνόδευσαν οι δυο γιοί της ο Γιώργος και Τάσος, Ενώ, ο γάμος έγινε με τελετουργικό Ναυτικού και η γνωστή επιχειρηματίας πέρασε με τον καλό της κάτω από τα σπαθιά που ύψωσαν μπροστά στην είσοδο, οι συνάδελφοι του.

Read More

And More