Δέσποινα Μοιραράκη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με την οικογένειά της! [pics]

Τα γενέθλιά της είχε η Δέσποινα Μοιραράκη την Τετάρτη 1η Μαΐου και τα γιόρτασε μαζί με την οικογένειά της και αγαπημένα της πρόσωπα. Η «βασίλισσα των χαλιών» διοργάνωσε ένα πάρτι στο σπίτι της στο Μαρκόπουλο και πέρασε την ιδιαίτερη αυτή μέρα για τη ζωή όπως της αρμόζει. Μάλιστα, η επιχειρηματίας έσβησε τα κεράκια της σε μια τούρτα που είχε το σχήμα καρδιάς, πάνω στην οποία αναγραφόταν το εξής: “Χρόνια πολλά Δεσποινούλα”.

Η ίδια, φανερά ενθουσιασμένη, δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται με τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη, και τους γιους της, Γιώργο και τον Τάσο, δείχνοντας πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Στο πλευρό της βρέθηκε και φέτος η Σίσσυ Φείδα και ο σύζυγός της, Γιώργος Ανδρίτσος, με τους οποίους την συνδέει στενή φιλία τα τελευταία χρόνια.

Ως λάτρης των social media, η Δέσποινα Μοιραράκη δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας χιουμοριστικά στη λεζάντα που τα συνόδευε: “Πρωτομαγιά 2019 ! Έκλεισα τα 39‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Να με χαίρομαι ! Να με χαίρεστε και καλό μήνα σε όλους #miraraki #mirarakicarpets #mirarakihome #birthday #love #happybirthday #happiness #family #mother #son”.

Δες τις φωτογραφίες:

Αξίζει να σημειωθεί πώς η επιχειρηματίας δεν έχει αποκαλύψει ποτέ δημόσια την ηλικία της!

Read More

And More