Δέσποινα Μοιραράκη: Η τρυφερή ανάρτηση για τα 9 χρόνια γάμου με τον Γιάννη Κοντούλη! [pics]

Εννιά χρόνια γάμου και 12 κοινής ζωής γιορτάζουν φέτος η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Γιάννης Κοντούλης. Το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz είχε παντρευτεί τον Ιούνη του 2011 σε μια λαμπερή τελετή στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι και από τότε είναι αχώριστοι.

Με αφορμή τη χθεσινή επέτειο του γάμου τους, η Δέσποινα Μοιραράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μια ιδιαίτερα τρυφερή ανάρτηση που έκανε για τον σύζυγό της και «γέμισε» το Instagram story της με φωτογραφίες από το γάμο της!

«1/6/2011 -1/6/2020! 9 χρόνια ευτυχισμένου γάμου και 12 χρονιά κοινής πορείας στις χάρες και στις δυσκολίες της ζωής! Με πολύ Αγάπη», έγραψε η Δέσποινα Μοιραράκη στην ανάρτηση για την επέτειο του γάμου της.

Να σου θυμίσουμε φυσικά, ότι ο γάμος υπερπαραγωγή είχε γίνει την 1η Ιουνίου του 2011, όπου η «βασίλισσα των χαλιών» φόρεσε ένα λευκό νυφικό που σχεδίασαν οι MiRo και ήταν πολύ χαρούμενη γιατί είναι η πρώτη φορά που έβαλε κανονικό νυφικό, αφού στον πρώτο της γάμο ήταν πολύ μικρή και δεν το είχε χαρεί. Στην εκκλησία την είχαν συνοδεύσει οι δυο γιοί της: ο Γιώργος και ο Τάσος, που φόρεσαν επίσης κουστούμια σχεδιασμένα από τους MiRo. Ενώ, από νωρίς είχε τοποθετηθεί μια εξέδρα 7 μέτρων για την τηλεοπτική κάλυψη του γάμου, με σκηνοθέτη τον καλό φίλο της Δέσποινας, Τάσος Μπιρσίμ.

Read More

And More