Δέσποινα Μοιραράκη: «Με βούτηξε πίσω από τα βιβλία, έβαλα τις φωνές»

Καλεσμένη στην εκπομπή Status με τον Κωνσταντίνο Καμέα, βρέθηκε την Κυριακή 20/2 η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η «βασίλισσα των χαλιών» μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών και για τις φορές που κινδύνευσε στις ασιατικές χώρες, τα πρώτα χρόνια των ταξιδιών της.

«Στο παρελθόν, στα ταξίδια μου, αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα. Όταν πρωτοπήγα πριν από 45 χρόνια στην Περσία και την Ινδία ήμουν ένα μικρό κοριτσάκι. Δεν μου έδινε κανείς σημασία, ήμουν το τίποτα. Μπήκα στη φυλακή γιατί έβγαινε έξω από το τσαντόρ μια τούφα από τα μαλλιά μου, με «φλέρταραν» έντονα οι άνδρες… Αυτά, όμως, μόνο στην αρχή.

Τα πρώτα πέντε χρόνια φοβήθηκα. Ήμουν στην Τεχεράνη και είχα πάει από το ξενοδοχείο σε βιβλιοπωλείο να πάρω ένα βιβλίο. Μου είχε πει ο οδηγός «Μη φύγεις», αλλά επειδή αργούσε πετάχτηκα στο βιβλιοπωλείο. Εκεί αυτός με βούτηξε πίσω από τα βιβλία, έβαλα τις φωνές και ήρθαν από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Προσπάθησε να με χουφτώσει. Του έδωσα μια κλωτσιά και έπεσε κάτω», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η Δέσποινα Μοιραράκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αποκάλυψε και το μεγαλύτερο ποσό που έχει δώσει πελάτης της, για να αγοράσει χαλί, λέγοντας: «Το πιο μεγάλο ποσό που έχουν δώσει για να αγοράσουν ένα χαλί Δέσποινα Μοιραράκη είναι 150,000 ευρώ. Ήταν ολομέταξο, πάρα πολύ μεγάλο και έγινε ειδική παραγγελία. Αυτό το deal, όμως, κράτησε περίπου 4 χρόνια», αποκάλυψε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Read More

And More