Δέσποινα Μοιραράκη: «Νιώθω την απέραντη μοναξιά της ζωής μου»

Η Δέσποινα Μοιραράκη έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, Γιάννη Κοντούλη πριν λίγους μήνες και η απώλειά του τη βύθισε σε βαρύ πένθος.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Δέσποινα Μοιραράκη στα γυρίσματα του εορταστικού Cash or Trash, με την επιχειρηματία να αναφέρεται στη δύσκολη διαχείριση της απώλειας του συζύγου της.

«Τα Χριστούγεννα είναι η πιο ωραίο γιορτή της χρονιάς που θέλει να έχεις πολλή αγάπη και να έχεις κοντά σου μόνο αγαπημένα πρόσωπα. Έχω καταπληκτικές αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα με την οικογένεια μου, τα παιδιά μου και τον άντρα μου. Αυτά τα Χριστούγεννα όμως είναι πολύ δύσκολα για μένα και δεν ξέρω αυτό το «αστέρι» τι μπορεί να μου φέρει. Αυτή τη στιγμή νιώθω την απέραντη μοναξιά της ζωής μου αλλά προσπαθώ με τη δουλειά μου, την οικογένεια μου και πάρα πολύ καλούς φίλους να προχωρώ μπροστά» εξομολογήθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη.

 

«Η εκπομπή ήρθε σε μια περίοδο της ζωής μου που πραγματικά ευλογώ τον Θεό για αυτό. Ήταν καρμικό γιατί κατά καιρούς μού είχαν γίνει και άλλες προτάσεις να παρουσιάσω διαφορετικά πράγματα αλλά ούτε καν το σκεφτόμουν. Τώρα ήταν το σωστό timing» ανέφερε η επιχειρηματίας.

Read More

And More