Δέσποινα Μοιραράκη: Ραγίζει καρδιές με την πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη

Περίπου 2.5 εβδομάδες έχουν περάσει από τη μέρα που ο σύζυγός της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης έφυγε από τη ζωή.

Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια είχε επιλέξει όλες αυτές τις μέρες να μην κάνει καμία δήλωση και να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας μιας και ήθελε τον χρόνο της για να μπορέσει να συνειδητοποιήσει την τεράστια αυτή αλλαγή που ήρθε στη ζωή της. (δες εδώ τον επικήδειο λόγο που είχε εκφωνήσει η Δέσποινα Μοιραράκη στην κηδεία του συζύγου της)

Σήμερα, η Δέσποινα Μοιραράκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποφάσισε να “σπάσει” τη σιωπή της δημοσιεύοντας μια σειρά φωτογραφιών με τον αγαπημένο της ναύαρχο τις οποίες συνόδευσε με ένα κείμενο που κυριολεκτικά “ραγίζει” καρδιές.

«Αγαπημένε μου αντρούλη, Γιαννάκη μου, ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη. Μείναμε μαζί 14 ολόκληρα χρόνια μέχρι που μας χώρισε ο θάνατος. Σε αγάπησα υπερβολικά, αγάπησα εσένα και κάθε τι  δικό σου, την οικογένειά σου και το Ναυτικό. Με αγάπησες κι εσύ πολύ και προσπαθούσες να κάνεις τα πάντα αρκεί να χαμογελάω και να είμαι ευτυχισμένη .Με συμβούλευες , με προστάτευες σε όλα μου τα βήματα. Αγάπησες τη Δεσποινούλα σου κ εκτίμησες τη Μοιραράκη.

Ε Υ Γ Ν Ω Μ Ο Ν Ω τους γονείς σου που έφεραν στο κόσμο εσένα και είχα την τύχη να σε γνωρίσω και να σε έχω κοντά μου , έστω για τόσο λίγο. Είναι τιμή μου που με διάλεξες για γυναίκα σου , για σύντροφό σου. ΝΑΥΑΡΧΕ μου , κυβερνήτη της καρδιάς μου, δεν θα φύγεις ποτέ από μέσα μου και η αγάπη μας θα μείνει αιώνια ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Το Θεό που την έζησα ΜΑΖΙ ΣΟΥ» έγραψε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Read More

And More