Δέσποινα Μοιραράκη: Το αστρονομικό ποσό που πήρε πουλώντας ένα και μόνο χαλί!

Σε λίγες μέρες η Δέσποινα Μοιραράκη κλείνει 30 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση παρουσιάζοντας χαλιά. Με αφορμή αυτή την επέτειο για την ίδια, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στη Νίκη Κώτσου το αστρονομικό ποσό που έχει πάρει πουλώντας ένα χαλί.

Σημαδιακή χρονιά, λοιπόν, η φετινή…

Φέτος, αυτό το μήνα, τον Νοέμβριο, κλείνω 30 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση παρουσιάζοντας χαλιά, ενώ έχω συμπληρώσει 35 χρόνια στην πώληση χαλιών. Επί 30 συνεχή χρόνια λέω το κεραμιδοκανελομπορδοροδοκόκκινο, επί 30 συνεχή χρόνια μιλάω ασταμάτητα γι’ αυτό που λέγεται χειροποίητο χαλί, για τις μπορντούρες, τα χρώματα και τα σχέδια. Έχω κάνει εκπομπές από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6 τα ξημερώματα.

Άλλες τηλεοπτικές προτάσεις είχατε;

Είχα αρκετές προτάσεις από την τηλεόραση, τις απέρριψα όλες και έμεινα σταθερή στα χειροποίητα χαλιά μου, τα οποία έχω αγαπήσει, είναι δημιούργημά μου, σε αυτά χρωστάω ότι αυτή τη στιγμή είμαι η Δέσποινα Μοιραράκη και έχω μια μεγάλη επιχείρηση με δύο καταστήματα, με 35 άτομα μόνιμο προσωπικό. Σε αυτά χρωστάω την ηθική ικανοποίηση και την κοινωνική καταξίωση. Έχω πουλήσει στην τηλεόραση χαλί με 15 εκατομμύρια δραχμές.

Read More

And More