Δέσποινα Μοίρου: Ζει το όνειρό της στο Hollywood! [pics]

H Ελληνοαμερικανή ηθοποιός ζει το όνειρό της στο Hollywood!Οι επιτυχίες, διαδέχονται η μία την άλλη για τη Δέσποινα Μοίρου στην Αμερική. Η Ελληνίδα ηθοποιός που έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια το Hollywood, έχοντας δάσκαλο της τον θρυλικό Al Pacino, πρωταγωνιστώντας σε σπουδαίες ταινίες, σε σίριαλ που προβάλλονται σε πέντε από τα μεγαλύτερα κανάλια της Αμερικής , MTV ,TV HBO “Show me a hero”, NBC , Sony Pictures το δράμα ” A mothers sacrifice”, και πρόσφατα το 2020 στο NETFLIX “on my block “.

Έχει ξεκινήσει συμμετοχές σε 12 ξένες ταινίες με διάσημους ηθοποιούς όπως οι Faye Dunaway, Daryl Ηannah, Michael Madsen , Lainie Kazan, στα φιλμ “Nurses do it better “, “Vamp bikes Dos “, και “Vamp bikes tres”, στην κωμωδία “The Proposal” και σε πολλά ακόμα. Έχει 7 νέες ταινίες για το 2020: το δράμα “American Conection ” με τη Faye Dunaway και την Daryl Ηannah όπου υποδύεται τη μοναχή-κατάσκοπο, το δράμα “Cleightchaltug” όπου θα πάει στην Κίνα με την Bai Ling, την κωμική ταινία “The light touch”, την κωμωδία “Tango Shallom” με τη Lainie Kazan, το δράμα “Japanese Brotch” όπου υποδύεται τη femme fatale με Γιαπωνέζους ηθοποιούς και τον John Musto ενδυματολόγο της Madonna, το drama film “Still here”, the British tv show “Stand Up Sketch show”, ενώ παράλληλα ξεκινά γύρισμα στο Τέξας για το γουέστερν “Damn Er”, και το δράμα “Keanu Message” στο Hollywood, to drama film “The Lawyer Decision” και την κωμωδία “The Theory of the beauty”.

Η εκρηκτική Δέσποινα Μοίρου κατά την ανοδική της πορεία στο Stand up Comedy, δεν δίστασε πολλές φορές να τσαλακωθεί για τις απαιτήσεις κάποιου ρόλου καθώς λατρεύει να εκπλήσσει το κοινό. Στα show της  παρευρίσκονται διάσημοι ηθοποιοί όπως ο βραβευμένος με oskar Rami Malek, ο Jim Carrey και οι Pink Floyd!

Read More

And More