Δέσποινα Ολυμπίου: Η πρώτη της φωτογραφία, μετά τη γέννηση του μωρού της!

Ευτυχισμένη μανούλα ενός υγιέστατου αγοριού έχει γίνει εδώ και λίγες μέρες η Δέσποινα Ολυμπίου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια είχε κρατήσει μια διακριτική στάση όσον αφορά την εγκυμοσύνη της και η είδηση ότι είναι έγκυος έγινε γνωστή λίγο πριν γεννήσει!

Τώρα η Δέσποινα, και σύντροφός της Πάνος Δούκας είναι τρισευτυχισμένοι που κρατούν το μωρό τους στην αγκαλιά τους και ο μικρός τους έχει “κλέψει” όλο το ενδιαφέρον τους! Η Δέσποινα που περνάει τις πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό, δημοσίευσε φωτογραφίες από το μαιευτήριο λίγο μετά τη γέννα και ευχαρίστησε το προσωπικό που τη βοήθησε όπως λέει στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής της

Αυτά είναι 7 από τα 14 κορίτσια , που με περιποιήθηκαν κ με βοήθησαν στο πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω την κάθε μια προσωπικά, αλλά κ όλο το προσωπικό του “ΙΑΣΩ” , το γιατρό μου Θεολογο Δημητριαδη, τη μαία μου Ρενα , τους παιδιάτρους , την αναισθησιολόγο κ όλους όσους ήταν δίπλα μου αυτή τη μοναδική στιγμή. Τα κορίτσια του 7ου ορόφου ξεκινώντας από: την προϊσταμένη Ιωάννα Ιερομνύμων, Ολυμπία Μουρτίδη, Γιούλη Κουϊμτζή, Μυντλάρσκα Μαλγκοζάτα, Χριστινα Γκιόκα, Ταρσία Καλέα, Μαριάννα Μπινιάρη, Γιαννα Μπέλλου, Ουρανία Πετρουλάκη, Νεκταρία Τσίγκανου , Ευαγγελία Λαρυγγάκη, Γιωτα Πανά , Ιφιγενεια Κορκολή, Σοφια Ζιάγαρη. Αν ξέχασα κάποια να με συγχωρείτε.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Olympiou (@denaolympiou) στις

Read More

And More