Δέσποινα Ολυμπίου: Ο ερχομός του γιου της και οι αποτυχημένες εγκυμοσύνες – Video

Από τη στιγμή που απέκτησε το μωρό της, η Δέσποινα Ολυμπίου έχει αφιερωθεί πλήρως στην ανατροφή του, αποφεύγοντας βραδινές εξόδους και δημόσιες εμφανίσεις. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον Σεπτέμβριο του 2017 τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Πάνο Δούκα και από τότε η ζωή και η κοσμοθεωρία της άλλαξε σε τεράστιο βαθμό. Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, η Δέσποινα αναφέρεται στον άντρα της ζωής της, τον μικρό Χρήστο αλλά και στις δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες της.

“Έχει αλλάξει πολύ η ζωή μου με τον ερχομό του παιδιού και πίστευα ότι δεν θα αλλάξει τίποτα. Ο μικρός έχει κατακυριεύσει τον κόσμο μου και πλέον με ενδιαφέρει να χαμογελάει. Όταν χαμογελάει ο γιος μου, χαμογελάω και εγώ. Το παιδί το θέλαμε πολύ και εγώ και ο σύντροφός μου. Όταν είσαι σε μία σχέση χρόνων, το επόμενο τι θα είναι; Περνάει ο καιρός και θέλαμε πολύ ένα παιδί”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Δέσποινα Ολυμπίου.

Δες όλα όσα είπε στο βίντεο:

“Είχα δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες και η τρίτη ήταν σούπερ. Είχα την πεποίθηση ότι αυτή την φορά θα είναι ό,τι καλύτερο και πήγε μια χαρά!”, δήλωσε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε για τον γιο της: “Έχει όλη την αγάπη και την προσοχή πάνω του. Γιατί να θέλει αδερφάκι;”.

Read More

And More