Δέσποινα Ολυμπίου: Πώς έχει αλλάξει η ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της

Μια όμορφη καθημερίνοτητα βιώνει από τον περασμένο Σεπτέμβριο η Δέσποινα Ολυμπίου. Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του ερωτά της με τον Πάνο Δούκα. Ο μικρός την έχει ξεμυαλίσει και φυσικά αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της. Αυτό το διάστημα μάλιστα οι ευτυχισμένοι γονείς ετοιμάζουν και την βάφτισή του.

Ο γιος της τραγουδίστριας και του αγαπημένου της -με τον οποίο έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης- θα πάρει το όνομα Χρήστος. Το μυστήριο θα γίνει μέσα στον Μάιο.

https://www.instagram.com/p/BcZa4L2gvXc/?taken-by=denaolympiou

Παρά το άγχος για τις προετοιμασίες της βάφτισης και τις πολλές ανάγκες που έχει ένα μωρό 6 μηνών, οι μέρες περνούν όμορφα για μαμά και γιο. Όσο ξεχωριστά ήταν τα Χριστούγεννα άλλο τόσο θα είναι και το φετινό Πάσχα -αλλά και κάθε γιορτή που θα ακολουθήσει- για την τραγουδίστρια αφού θα το περάσει με την οικογένειά της.

https://www.instagram.com/p/BdY7kmtACUQ/?taken-by=denaolympiou

Λίγο καιρό πριν η Δέσποινα Ολυμπίου είχε μιλήσει στο TLIFE για τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που βιώνει με τη μητρότητα. «Αυτό το μωρό έφερε στη ζωή μου την ικανότητα να αγαπώ στον υπερθετικό βαθμό. Απέκτησαν αξία φράσεις που δεν χρησιμοποιούσα, όπως το «για πάντα», και έγιναν όλα πιο όμορφα. Μαζί με αυτά, άλλαξε και ο τρόπος με τον οποίο βλέπω τις μαμάδες. Τις κοιτάζω με περισσότερο θαυμασμό και τώρα τις συμμερίζομαι, ως συμπάσχουσα στις αυπνίες από το κλάμα μέσα στη νύχτα και στις δυσκολίες μιας μετάβασης από το ανέμελο στο αγωνιώδες και από το αδιάφορο στο ένθερμο. Άλλαξε φυσικά η καθημερινότητά μου, το ωράριό μου, η ζωή μου, το κορμί μου …θες κι άλλα;»

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις ολόκληρη τη συνέντευξη

Read More

And More