Δέσποινα Ολυμπίου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την αγαπημένη τραγουδίστρια! [pics]

Από τη στιγμή που απέκτησε το μωρό της, η Δέσποινα Ολυμπίου έχει αφιερωθεί πλήρως στην ανατροφή του, αποφεύγοντας βραδινές εξόδους και δημόσιες εμφανίσεις. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον Σεπτέμβριο του 2017 τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Πάνο Δούκα και από τότε η ζωή και η κοσμοθεωρία της άλλαξε σε τεράστιο βαθμό. Λίγο καιρό πριν η Δέσποινα Ολυμπίου είχε μιλήσει στο TLIFE για τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που βιώνει με τη μητρότητα.

«Αυτό το μωρό έφερε στη ζωή μου την ικανότητα να αγαπώ στον υπερθετικό βαθμό. Απέκτησαν αξία φράσεις που δεν χρησιμοποιούσα, όπως το «για πάντα», και έγιναν όλα πιο όμορφα. Μαζί με αυτά, άλλαξε και ο τρόπος με τον οποίο βλέπω τις μαμάδες. Τις κοιτάζω με περισσότερο θαυμασμό και τώρα τις συμμερίζομαι, ως συμπάσχουσα στις αυπνίες από το κλάμα μέσα στη νύχτα και στις δυσκολίες μιας μετάβασης από το ανέμελο στο αγωνιώδες και από το αδιάφορο στο ένθερμο. Άλλαξε φυσικά η καθημερινότητά μου, το ωράριό μου, η ζωή μου, το κορμί μου …θες κι άλλα;».

Το βράδυ της Τρίτης, η Κύπρια τραγουδίστρια έκανε μια εξαίρεση και έδωσε το παρών σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση. Η Δέσποινα Ολυμπίου βρέθηκε στο πάρτι για τα δέκα χρόνια του εστιατορίου του Γιάννη Λουκάκου στο Χαλάνδρι και τίμησε με την παρουσία της τον καταξιωμένο σεφ. Η ίδια χαμογελαστή και ευδιάθετη πόζαρε στον φωτογραφικό φακό μαζί με τον Γιάννη Λουκάκο.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More