Δέσποινα Ολυμπίου: Η βάφτιση του γιου της και το όνομα που θα πάρει!

Εδώ και μερικούς μήνες, η Δέσποινα Ολυμπίου κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Πάνο Δούκα. Μπορεί το ζευγάρι να απέκτησε μωράκι, ωστόσο τα σχέδια γάμου δεν βρίσκονται προς το παρόν στο μυαλό του. Αντιθέτως, προτεραιότητά τους είναι η βάφτιση του μονάκριβου γιου τους, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, θα γίνει τον προσεχή Μάιο.

Η Δέσποινα και ο Πάνος βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, προκειμένου να οργανώσουν τη βάφτιση του παιδιού τους έτσι ακριβώς, όπως την ονειρεύονται, σαν ένα μεγάλο πάρτι.

“Τα βαφτίσια θα γίνουν τον Μάιο σε μία ορεινή τοποθεσία πολύ μακριά από την Αθηνά. Θα είναι μια μια ευχάριστη εκδρομή τόσο για τους ίδιους όσο και για τους αγαπημένους ανθρώπους που θα βρίσκονται στο πλευρό τους εκείνη την τόσο σημαντική μέρα” τονίζει πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού ενώ το όνομα που θα πάρει ο μικρός θα είναι… Χρήστος!

“Στο μυστήριο θα παρευρεθούν ελάχιστοι συγγενείς και πολύ στενοί φίλοι του ζευγαριού. Επιθυμία τους είναι να κρατήσουν χαμηλούς τόνους την ημέρα εκείνη, όπως συνηθίζουν άλλωστε και στην προσωπική τους ζωή”.

Read More

And More