Δέσποινα Βανδή: Ξέγνοιαστη βόλτα στην Αθήνα με casual look [pics]

Μπορεί η νέα χρονιά να τη βρήκε στο νυχτερινό μαγαζί Acro, όπου εμφανίζεται μαζί με τον Νίνο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, όμως αυτό μόνο χαρά της πρόσφερε, αφού εκεί στήνεται ένα μεγάλο πάρτι! Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει κάθε λόγο να χαμογελά, καθώς τόσο η προσωπική όσο και η επαγγελματική της ζωή πηγαίνουν από το καλύτερο!

Μέσα στο 2019 πρωταγωνίστησε σε μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της χρονιάς “Το δικό μας σινεμά” στο θέατρο Άλσος, ενώ παρουσίασε για πρώτη φορά το “X Factor” στο Open Beyond. Η αγαπημένη τραγουδίστρια λατρεύει το επάγγελμά της και δεν σταματά να εξελίσσεται, να πειραματίζεται και να μας δείχνει καινούργια πράγματα, γεγονός που επαληθεύεται από το φαντασμαγορικό show που χαρίζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Acro.

Η μέλη της οικογένειάς της αποτελούν τους μεγαλύτερους θαυμαστές της και δεν είναι λίγες οι φορές που η κόρη της, Μελίνα, την ακολουθεί στο μαγαζί και διασκεδάζει με τα τραγούδια της μαμάς παρέα με τους υπόλοιπους θαμώνες. Η 15χρονη μπορεί ακόμα να πηγαίνει στο σχολείο, όμως γνωρίζει ότι θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της, καθώς διαθέτει μια υπέροχη φωνή.

Πριν μερικές ημέρες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Δέσποινα Βανδή σε μια από τις solo βόλτες της στο κέντρο της Αθήνας. Φορώντας ζεστά και άνετα ρούχα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και κρατώντας ένα καφέ στο χέρι, η αγαπημένη καλλιτέχνιδα έκανε τις δουλειές της στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis press

Read More

And More