Δέσποινα Βανδή – Chart Show: Μουσική αναδρομή στα 80’s

Το Chart Show επιστρέφει το Σάββατο 2/4 με τη Δέσποινα Βανδή.

Αύριο Σάββατο στις 21:00, η Δέσποινα Βανδή και το Chart Show μας προσκαλούν στο ωραιότερο πάρτι με θέμα τη μουσική δεκαετία του 80!

Το aφιέρωμα στα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια της δεκαετίας του 80, με την υπογραφή του Chart Expert Πέτρου Δραγουμάνου, έχει – όπως κάθε φορά – απολαυστικό παρασκήνιο με τον Music Expert Γιώργο Αρσενάκο, έχει όμως και τη νοσταλγία, τη μαγεία και τη λάμψη της εποχής όπου το lifestyle γεννιόταν ως έννοια, η Ελλάδα πανηγύριζε στους ρυθμούς του Ευρωμπάσκετ, και τα σαββατοκύριακα ήταν γεμάτα μουσική και χορό, κάτω από τη ντισκομπάλα!

Σε αυτό το πάρτι, η μουσική σκηνή του Chart Show θα «φωτιστεί» με τα πιο λαμπερά ονόματα για να παραδοθούμε, άνευ όρων, στα τραγούδια, το χορό και τη διασκέδαση (με αλφαβητική σειρά):

Μπέσσυ Αργυράκη, Σοφία Βόσσου, Δημήτρης Κοντολάζος, Χριστίνα Μαραγκόζη, Κώστας Μπίγαλης, Πασχάλης, Βασίλης Πορφυράκης, Πωλίνα, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Ελένη Φιλίνη.

Στο πλατό του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται την Έφη Αλεβίζου, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Γιάννη Βούρο, και την Καίτη Φίνου.

Αυτό το Σάββατο, ετοιμαστείτε για το ωραιότερο πάρτι με θέμα τα 80’s, ετοιμαστείτε για ένα ακόμη απολαυστικό Chart Show!

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164