Δέσποινα Βανδή: Με την κούκλα κόρη της για ψώνια! Μαμά και κόρη με παρόμοιο casual chic look! [pics]

Στις 15 Μαρτίου, η Δέσποινα Βανδή με τον Αντώνη Ρέμο θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους στην Θεσσαλονίκη. Μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν στη νυχτερινή Αθήνα, οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες είναι έτοιμοι να μαγέψουν και το κοινό της συμπρωτεύουσας. Η Ελληνίδα σταρ βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο, καθώς εκτός από τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Αντώνη, γυρίζει όλη την Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταξιδιωτικής της εκπομπής – η οποία έκανε χθες πρεμιέρα στο Open Tv – ενώ σε λίγες εβδομάδες πρόκειται να παρουσιάσει και το X-Factor.

Όπως καταλαβαίνεις, οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες και ο χρόνος που έχει στη διάθεσή της για να τον περάσει με την οικογένειά της είναι λίγος. Η Μελίνα, ο Γιώργος και φυσικά ο άντρας της Ντέμης Νικολαΐδης είναι όλη της η ζωή και πάντα προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για εκείνους. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε για ακόμη μια φορά μητέρα και κόρη σε μία από τις καθημερινές τους βόλτες στην Γλυφάδα.

Η Δέσποινα μένει στα νότια προάστια τα τελευταία χρόνια και δεν είναι λίγες οι φορές που μαζί με την Μελίνα αλλά και τις φίλες της πηγαίνουν για ψώνια και για καφέ στην αγαπημένη τους περιοχή. Όσο η πρωτότοκη κόρη της μεγαλώνει, τόσο πιο πολύ δένονται μεταξύ τους και εκτός από μαμά της πλέον είναι και δύο πολύ καλές φίλες!

Δες φωτογραφίες από την βόλτα τους στην Γλυφάδα:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More