Δέσποινα Βανδή: Ανοιξιάτικη εξόρμηση στην φύση μαζί με τα παιδιά και τους φίλους της! [pics]

Δέσποινα Βανδή: Ανοιξιάτικη εξόρμηση στην φύση μαζί με τα παιδιά και τους φίλους της! [pics] | tlife.gr

Στο μέγιστο εκμεταλλεύτηκε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας η Δέσποινα Βανδή για να κάνει εξορμήσεις! Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε στην Κύπρο το Σάββατο που μας πέρασε για μία μόλις ημέρα, χωρίς να κάνει γνωστό τον λόγο του ταξιδιού της, ενώ την αμέσως επόμενη επέστρεψε για να περάσει ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η Δέσποινα, λίγο πριν την πρεμιέρα του Just the 2 Of Us, πήρε τα παιδιά της και τους φίλους της και έκαναν μια μικρή απόδραση στην εξοχή!

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια μαζί με την Μελίνα και τον μικρό Γιώργο αλλά και τους φίλους της Μαρία Μπακοδήμου και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο διοργάνωσαν μια εκδρομή στα βουνά, όπου γέμισαν μπαταρίες, διασκέδασαν και ανέπνευσαν καθαρό αέρα.

Η Δέσποινα Βανδή ένιωσε ευλογημένη και ευτυχισμένη, καθώς όχι μόνο απόλαυσε μια υπέροχη μέρα στην φύση, αλλά είχε στο πλευρό της τα αγαπημένα της παιδιά, που αν και έχουν τις παρέες τους και τους φίλους τους, επέλεξαν να κάνουν εκδρομή με τη διάσημη μαμά τους. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράστηκε στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τόσο με την Μελίνα και τον Γιώργο όσο και με τους κολλητούς της.

READ more