Δέσποινα Βανδή: Απαστράπτουσα στην επίσημη παρουσίαση του “Just the 2 of us” – Φωτογραφίες

Η αντίστροφη μέτρηση για το “Just the 2 of us” ξεκίνησε! Ανανεωμένο και πολλά υποσχόμενο το αγαπημένο παιχνίδι τραγουδιού έρχεται για να αλλάξει τα βράδια μας. Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του “Just the 2 of us” με ένα μεγάλο πάρτι, όπου το παρών έδωσαν όλοι οι πρωταγωνιστές του show. Μεταξύ αυτών και η Δέσποινα Βανδή!

Η γνωστή τραγουδίστρια μετά την επιτυχία της στο τιμόνι της παρουσίασης του “X- Factor” επιστρέφει στα παλιά της λημέρια αναλαμβάνοντας ρόλο κριτή. Το τραγούδι αποτελεί το μεγάλο πάθος της συνεπώς δεν θα μπορούσε να αρνηθεί αυτή την πρόταση. Τι και αν πριν λίγες εβδομάδες ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό μαγαζί “Acro” μαζί με τον Νίνο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, είναι πανέτοιμη για το επόμενο βήμα στην καριέρα της. Αναμφισβήτητα, η τηλεόραση της ταιριάζει πολύ και αυτός είναι και ο λόγος που τα τελευταία χρόνια την βλέπουμε σχεδόν κάθε σεζόν σε κάποιο project.

Φορώντας μία πορτοκαλοκόκκινη δημιουργία του αγαπημένου σχεδιαστικού διδύμου Mi-Ro, η Δέσποινα Βανδή έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της. Το μίνι εντυπωσιακό φόρεμα με τις λεπτομέρειες στα μανίκια αναδείκνυε άψογα το καλλίγραμμο κορμί της τονίζοντας τα δυνατά της σημεία. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε τη Δέσποινα Βανδή καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Δες φωτογραφίες:

Νικολέττα Καρρά, Δέσποινα Βανδή

Νίκος Κοκλώνης, Σταμάτης Φασουλής, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More