Δέσποινα Βανδή: Απαστράπτουσα στο πάρτι της Panik Records! Πότε κυκλοφορεί το νέο της album [pics]

Το βράδυ της Τρίτης, η Panik Records γιόρτασε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα τα οχτώ χρόνια λειτουργίας της με πολλούς καλεσμένους από τον χώρο της showbiz και φυσικά όλους τους καλλιτέχνες της εταιρείας! Η Δέσποινα Βανδή, η οποία εντάχθηκε στην οικογένεια της δισκογραφικής το τέλος του 2018 έδωσε το παρών στο λαμπερό πάρτι και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της! Φορώντας ένα στράπλες μίνι φόρεμα με παγιέτες, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του TLIFE, δείχνοντας το πιο όμορφο χαμόγελό της.

Μάλιστα, αύριο Πέμπτη 4 Ιουλίου, κυκλοφορεί το νέο album της αγαπημένης τραγουδίστριας, το οποίο θα περιέχει τα 14 τραγούδια που ερμηνεύει η Δέσποινα στο θεατρικό μιούζικαλ “Το δικό μας σινεμά”. Πρόκειται για ένα ταξίδι στο ελληνικό σινεμά με τη μοναδική φωνή της Δέσποινας Βανδή!

“Έρχεται! Μια δουλειά εμπνευσμένη από την υπέροχη παράσταση των Παπαθανασίου-Ρέππα «Το δικό μας σινεμά»! Είμαι χαρούμενη που είμαι κι εγώ ένα κομμάτι αυτής της παράστασης που στάθηκε και η αφορμή για να γίνει κι αυτό το cd! «Το δικό μου σινεμά»συμπεριλαμβάνει πολλά από τα τραγούδια της παράστασης αλλά και και κάποια επιπλέον! Ελπίζω να το απολαύσετε κι εσείς όσο κι εγώ!” ήταν το μήνυμα της Δέσποινας στα social media, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της album.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, Instagram.

Read More

And More