Δέσποινα Βανδή: Απολαμβάνει τον ήλιο… από τον κήπο της! Φωτογραφίες

Ο Μάης είναι προ των πυλών… όμως ο Απρίλης χάθηκε, σημειώνει η Δέσποινα Βανδή στα social media και έχει απόλυτο δίκιο. Ήταν μέσα Μάρτη όταν οι Έλληνες πολίτες μπήκαν σε καραντίνα και άρχισαν να ακολουθούν τις οδηγίες των κρατικών φορέων για αυτοπεριορισμό. Ο Απρίλης ειδικά ήταν και είναι ιδιαίτερα δύσκολος, καθώς συνεχίζουμε να βρισκόμαστε έγκλειστοι μέσα, μακριά από τις δραστηριότητές μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν χάνει το κέφι της, ωστόσο και εκείνη βιώνει κάποιες μέρες πιο δύσκολα απ’ ότι άλλες.

Η Δέσποινα Βανδή μετά από είκοσι μέρες καραντίνας ξεκίνησε και εκείνη να αρχίζει να βγαίνει λίγο στην γειτονιά της, με σκοπό να ασκηθεί και να αναπνεύσει καθαρό αέρα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι τυχερή γιατί μένει στα νότια προάστια, οπότε έχει την ευκαιρία να τρέχει δίπλα στην θάλασσα! Μάλιστα, ακόμη και στο σπίτι… η Δέσποινα θέλει να περιποιείται τον εαυτό της και να νιώθει ακόμη πιο όμορφη για εκείνη και τον άντρα της.

Έτσι, η Ελληνίδα σταρ έβαλε λίγο make up, χτενίστηκε, ντύθηκε και πήγε βόλτα… στον κήπο της! Η Δέσποινα Βανδή απόλαυσε την ηλιόλουστη μέρα και μάζεψε… βιταμίνη D από τον ήλιο, παρέα με τον τετράποδο φίλο της.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

“Εκεί που σταματάει η λογική… Εκεί που λίγα έχουν σημασία…” σημείωσε η Δέσποινα Βανδή στα Instagram Stories της. Δεν έμεινε για πολύ μέσα, όμως, και την επόμενη μέρα έβαλε τα αθλητικά της και ξεχύθηκε στην παραλία για περπάτημα και τρέξιμο!

Read More

And More