Site icon TLIFE

Δέσποινα Βανδή: Απολαμβάνει τον ήλιο… από τον κήπο της! Φωτογραφίες

Ο Μάης είναι προ των πυλών… όμως ο Απρίλης χάθηκε, σημειώνει η Δέσποινα Βανδή στα social media και έχει απόλυτο δίκιο. Ήταν μέσα Μάρτη όταν οι Έλληνες πολίτες μπήκαν σε καραντίνα και άρχισαν να ακολουθούν τις οδηγίες των κρατικών φορέων για αυτοπεριορισμό. Ο Απρίλης ειδικά ήταν και είναι ιδιαίτερα δύσκολος, καθώς συνεχίζουμε να βρισκόμαστε έγκλειστοι μέσα, μακριά από τις δραστηριότητές μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν χάνει το κέφι της, ωστόσο και εκείνη βιώνει κάποιες μέρες πιο δύσκολα απ’ ότι άλλες.

Η Δέσποινα Βανδή μετά από είκοσι μέρες καραντίνας ξεκίνησε και εκείνη να αρχίζει να βγαίνει λίγο στην γειτονιά της, με σκοπό να ασκηθεί και να αναπνεύσει καθαρό αέρα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι τυχερή γιατί μένει στα νότια προάστια, οπότε έχει την ευκαιρία να τρέχει δίπλα στην θάλασσα! Μάλιστα, ακόμη και στο σπίτι… η Δέσποινα θέλει να περιποιείται τον εαυτό της και να νιώθει ακόμη πιο όμορφη για εκείνη και τον άντρα της.

Έτσι, η Ελληνίδα σταρ έβαλε λίγο make up, χτενίστηκε, ντύθηκε και πήγε βόλτα… στον κήπο της! Η Δέσποινα Βανδή απόλαυσε την ηλιόλουστη μέρα και μάζεψε… βιταμίνη D από τον ήλιο, παρέα με τον τετράποδο φίλο της.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

“Εκεί που σταματάει η λογική… Εκεί που λίγα έχουν σημασία…” σημείωσε η Δέσποινα Βανδή στα Instagram Stories της. Δεν έμεινε για πολύ μέσα, όμως, και την επόμενη μέρα έβαλε τα αθλητικά της και ξεχύθηκε στην παραλία για περπάτημα και τρέξιμο!

© 2024 tlife.gr