Δέσποινα Βανδή: Αποθεώνει τον Γιώργο Καπουτζίδη στην πρώτη του θεατρική κωμωδία!

Με τον Γιώργο Καπουτζίδη την συνδέει μια δυνατή φιλία και πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή που τίμησε τον καλό της φίλο στην επίσημη πρεμιέρα της πρώτης του θεατρικής κωμωδίας και μίλησε με λόγια αγάπης για εκείνον και την ομάδα του.

Η Δέσποινα Βανδή, βρέθηκε στο θέατρο «Ηβη» και την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης που υπογράφει ο Γιώργος Καπουτζίδης και λίγο αργότερα σε γνωστό στέκι της Αθήνας, όπου δόθηκε ένα μεγάλο πάρτυ για την παράσταση.

Δες τι έγραψε στο Instagram για τον καλό της φίλο:

«Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του». Ένα έργο σύγχρονο, γρήγορο με στοιχεία που αφορούν το σήμερα, αλλά με αλήθειες που αφορούν το Πάντα! Τη ζωή, τη φιλία, τις ερωτικές επιλογές, το φόβο να εκτεθούμε και να μιλήσουμε για τα συναισθήματα μας, το γάμο και το πόσο τελικά συσχετίζεται με την προσωπική μας ευτυχία!

Ένα έργο που ενώ ξεδιπλώνει όλα τα παραπάνω σε κάνει να γελάς ασταμάτητα να συγκινείσαι και να χειροκροτάς στη διάρκεια της παράστασης τόσο για τον πανέξυπνο τρόπο που αναπτύσσονται οι διάλογοι όσο και για την υποκριτική απόδοση των ηθοποιών!

Υπέροχοι όλοι, στο ξεκίνημα τους αυτό είχαν την τύχη να πατήσουν πάνω σε ένα τόσο εμπνευσμένο πρωτογενές κείμενο που μόνο που φέρει την υπογραφή του @ykapoutzidis δε χρειάζεται να πω κάτι άλλο! Η αγαπημένη μου Κατιάνα Μπαλανίκα αφοπλιστική και να μου επιτρέψετε να σταθώ στην Μαριλού Κατσαφάδου που είναι σαρωτική στο ρόλο της!

Μια παράσταση που δεν πρέπει επουδενί να χάσετε!»

Read More

And More