Δέσποινα Βανδή: Αποχαιρετά μία για πάντα το “Mamma Mia” [pics]

Μετά από δύο χρόνια στο θέατρο Ακροπόλ, μία σεζόν στην Θεσσαλονίκη και την καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο, το Mamma Mia ολοκληρώθηκε. Το βράδυ της Δευτέρας, το θρυλικό μιούζικαλ έριξε αυλαία στο Κατράκειο Θέατρο και οι πρωταγωνιστές “έπαιξαν” για τελευταία φορά τους αγαπημένους τους ρόλους.  Το Mamma Mia ήταν το θεατρικό ντεμπούτο της Δέσποινας Βανδή και παρά το άγχος και τις δεύτερες σκέψεις που είχε στην αρχή, η αγαπημένη τραγουδίστρια αγάπησε τον ρόλο της Ντόνας και τα κατάφερε με τεράστια επιτυχία στη θεατρική σκηνή.

Μετά τη χθεσινή παράσταση, η Δέσποινα Βανδή θέλησε με δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο την “Ντόνα” αλλά και να ευχαριστήσει όλους όσους ήταν μαζί της σε αυτό το μαγικό ταξίδι του θεάτρου…

“Mamma Mia Τέλος! Κοιτάω πίσω… Δυο χρόνια! Θυμάμαι… Τη χαρά ,την αγωνία, τις μέρες που πήγαινα στις οντισιόν και έβλεπα την Θέμιδα και την Άννα να ξεχωρίζουν ένα ένα τα παιδιά… τη μυρωδιά του θεάτρου, τη γύμνια της σκηνής, την αμηχανία της πρώτης ανάγνωσης…

«Τι να σκέφτονται άραγε για μένα;» «Έχω σχέση τελικά με ό,τι μπορεί να φαντάστηκαν για την Ντόνα;;;» Μετά από 3 1/2 μήνες εντατικών προβών ήρθε η μέρα της πρεμιέρας! Μόλις ξεκίνησε η οβερτουρα κοίταξα την πόρτα και σκέφτηκα «μπορείς ακόμα να φύγεις!» Εννοείται ότι επικράτησε η λογική μου,πήρα μια ανάσα βαθιά έκανα τον σταυρό μου και βγήκα! Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα!
Ένα πανέμορφο ταξίδι! Κάθε βράδυ γινόμουν και πιο Ντόνα! Άλλωστε είχα τόσα κοινά μαζί της!

Το Mamma Mia ήταν από τις ωραιότερες εμπειρίες που έζησα! Έμαθα, δέθηκα, γοητεύτηκα από ταλέντα, έκανα φίλους, γνώρισα έναν καινούργιο κόσμο! Έναν κόσμο που προϋποθέτει εκτός από ταλέντο και πολλή δουλειά, ομαδικό πνεύμα, σεβασμό!”, έγραψε μεταξύ άλλων.

 

Read More

And More