Δέσποινα Βανδή: Αυτό που την εντυπωσίασε περισσότερο στην Κρήτη! [pics]

Εδώ και μερικές ημέρες, η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται στην Κρήτη όπου συνδυάζει διακοπές με δουλειά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με τον θίασο του Mamma Mia, όπου δίνουν παραστάσεις σε όλα τα ανοιχτά θέατρα της χώρας. Το θρυλικό μιούζικαλ έχει ήδη κάνει sold out παραστάσεις σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο και η Δέσποινα απολαμβάνει την μεγάλη της επιτυχία, παίζοντας την “Ντόνα”.

Όταν δεν έχει παραστάσεις, η γνωστή τραγουδίστρια προσπαθεί να χαλαρώνει, να ξεκουράζεται και να κάνει πράγματα που της αρέσουν. Η Δέσποινα Βανδή τρέφει τεράστια αγάπη στον πολιτισμό και την ιστορία της Ελλάδας και όποτε της δίνεται η ευκαιρία βρίσκεται σε αρχαιολογικά μέρη. Έτσι, με αφορμή τις παραστάσεις στο Ηράκλειο, η Δέσποινα βρέθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, μαζί με τα παιδιά της και την συμπρωταγωνίστριά της Μαριέλλα Σαββίδου.

“Είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτομαι το αρχαιολογικό μουσείο εδώ στο Ηράκλειο! Αυτήν τη φορά με τα παιδιά μου! Είναι μια επίσκεψη που πρέπει να κάνουμε όλοι!”, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες τόσο από το μουσείο, όσο και από τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Read More

And More