Δέσποινα Βανδή: Δες το φαγητό που μαγείρεψε και ξετρελάθηκαν τα παιδιά της!

Το καλοκαίρι της Δέσποινας Βανδή είναι γεμάτο φέτος από ταξίδια και τραγούδια αφού κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την Έλενα Παπαρίζου! Ωστόσο η Δέσποινα εκτός από άψογη επαγγελματίας είναι μια υπέροχη μαμά και μια σπουδαία μαγείρισσα!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μετά τη Σύρο επέστρεψε για λίγο στην Αθήνα και σήμερα μαγείρεψε για την οικογένεια την πιο νόστιμη και λαχταριστή τσιαπάτα, ανοίγοντάς μας την όρεξη! Η Δέσποινα μοιράστηκε μαζί μας τη φωτογραφία του δημιουργήματός της λέγοντας πως τα παιδιά της θα τη λατρέψουν για αυτό το φαγητό… και με το δίκιο τους!

“Εντάξει!!!Κατι light για το μεσημέρι μας!Τσιαπατα με μοτσαρέλα ricotta βασιλικό ντοματίνια!Κατι τέτοιες ώρες τα παιδιά μου με λατρεύουν”!

Και μπορεί το μεσημεριανό να ήταν για τη τραγουδίστρια… παχυντικό, πριν απ΄αυτό όμως φρόντισε να φτιάξει υγιεινούς και θρεπτικούς χυμούς, ότι καλύτερο για την εσωτερική ενυδάτωση του σώματος!

Καλημέρα μας!Ειναι πολύ καλό να πίνουμε χυμούς και το ξέρετε!Αν είστε εκτός σπιτιού και είστε τυχεροί μπορεί να βρείτε μαγαζάκια που φτιάχνουν χυμούς με φρούτα και λαχανικά!Αν πάλι είστε σπιτι ευχομαι να έχετε αποχυμωτη γιατί έτσι κάνετε ό,τι συνδυασμούς θέλετε!Η καλύτερη ενυδάτωση για το σώμα μας! Εδώ εγώ έχω φτιάξει ένα χυμό με Πράσινα μήλα Σπανάκι Αγγούρι Μαϊντανό Λίγο τζίντζερ Λεμόνι Το πιο πιθανό είναι τα παιδιά να…το φτυσουν όμως πραγματικά εσεις κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας!Καλη μας Κυριακή!

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Read More

And More