Δέσποινα Βανδή: Δες το νέο της video clip που γυρίστηκε στην Κωνσταντινούπολη!

Με την σκηνοθετική υπογραφή του κουμπάρου της Κώστα Καπετανίδη, οπτικοποιήθηκε το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή “Αν σου λείπω”. Η τραγουδίστρια ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα μοιράστηκε μέσα από τη σελίδα της στο Facebook το νέο της video clip, που όπως εξήγησε ήταν “ταμένο” να γίνει στην Κωνσταντινούπολη.

/

Το τραγούδι που υπέγραψαν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και η Όλγα Βλαχοπούλου παρέπεμπε εξαρχής την Δέσποινα Βανδή στους ήχους και τα χρώματα της Πόλης κι έτσι η επιλογή για το location του video clip ήταν… αυτονόητη για την εντυπωσιακή τραγουδίστρια.

/

“Από την πρώτη στιγμή που άκουσα το Αν σου λείπω του Κυριάκου και της Όλγας το μυαλό μου ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη μέσα στα χρώματα και την ιστορία αυτής της πόλης και στις όχθες του Βοσπόρου! Έκλεινα τα μάτια μου και με πήγαινε μόνο του εκεί!Με ενα κόκκινο φουστάνι! Πέρασαν μήνες πολλοί και η εικόνα αυτή δεν έσβηνε απο μέσα μου! Ήταν ταμενο να γίνει εκεί! Έχω ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου με το τραγούδι. Αυτά που ένιωσα όμως οταν πήγα για πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη και την Αγία Σοφία δεν τα ένιωσα πουθενά αλλού! Ξυπνούσε μέσα μου η ιστορία μας και σχεδόν αφουγκραζόμουν το παρελθόν με έναν πολυ πρωτόγνωρο τροπο συγκινητικό! Η μελωδία αυτού του τραγουδιού λοιπον με έσπρωχνε εκεί θαρρείς και το χρωστούσα… Χωρίς επιλογή… Ευχαριστώ όλους μου τις συνεργάτες και ιδιαίτερα τον αγαπημένο μου Κώστα!” έγραψε αναλυτικά η Δέσποινα Βανδή στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Δες παρακάτω το ατμοσφαιρικό video clip της!

Read More

And More